GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γιατί ο Καραμανλής άνοιξε (μέσω Παυλόπουλου) "πυρ"...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. ΜΟΝΟ στο Press-gr.  Για μια ακόμη φορά ο Προκόπης Παυλόπουλος βγήκε και κατήγγειλε δημοσίως τη θεωρία  των ...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.
ΜΟΝΟ στο Press-gr. 

Για μια ακόμη φορά ο Προκόπης Παυλόπουλος βγήκε και κατήγγειλε δημοσίως τη θεωρία  των δύο άκρων. Ο βουλευτής της ΝΔ χαρακτήρισε τη θεωρία των δύο άκρων απίθανη και ανεύθυνη καταγγέλλοντας όσους την υιοθετούν ότι «ρίχνουν νερό στο μύλο της Χρυσής Αυγής». Έχουν προηγηθεί και άλλα στελέχη της καραμανλικής  πλευράς με ανάλογες βολές.
Το κάνουν μόνοι τους; Οχι. Εκφράζουν τη γραμμή του ίδιου του Κ. Καραμανλή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Press-gr.
Ο πρώην πρωθυπουργός δεν είναι αδιάφορος για τις εξελίξεις, κι ας εμφανίζεται έτσι. Αποφάσισε, μέσω των δικών του στελεχών, να αρχίσει το πυρ για συγκεκριμένους λόγους:
1. Πολιτικής δικαίωσης και υστεροφημίας. Θεωρεί ότι με τη δική του πολιτική, του "μεσαίου χώρου", η πολιτική ζωή απαλλάχτηκε από τα "άκρα", όπως τουλάχιστον τα εμφανίζουν με τη γνωστή θεωρία στελέχη του Μαξίμου.
2. Διαβλέπει προσπάθεια εξαφάνισης της καραμανλικής πτέρυγας και της "κληρονομιάς" της από το χώρο της κεντροδεξιάς. 
3. Επειδή, παρά τα όσα λέει, ο Κ. Καραμανλής δεν έχει σταματήσει να σκέπτεται το ενδεχόμενο επανόδου, δεν θέλει ανοικτά μέτωπα με την άλλη πλευρά του πολιτικού φάσματος, την κεντροαριστερά και την αριστερά που χαρακτηρίζονται από το Μαξίμου ως το "άλλο άκρο".  Άλλωστε και ο θείος του ήταν εκείνος που το 1974 νομιμοποίησε το ΚΚΕ βάζοντας τέλος στις πρακτικές διχασμού και ανοίγοντας την περίοδο ομαλότητας της χώρας.. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση