GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση Χρυσής Αυγής στον πρωθυπουργό

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής απάντησε στις αναφορές Σαμαρά περί παρανομίας ως εξής:  "Ο πρωθυπουργός του μνημονίου είνα...


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής απάντησε στις αναφορές Σαμαρά περί παρανομίας ως εξής:
 "Ο πρωθυπουργός του μνημονίου είναι προστάτης της παρανομίας, των...

σκανδάλων, της λίστας Λαγκάρντ , των κλεφτών και των πολιτικών απατεώνων που μας βύθισαν στο χάος".

Τόνισε πως η δίωξη κατά του κόμματος έχει πολιτικά κίνητρα και έχει υπαγορευθεί από ξένα κέντρα εξουσίας: "Ο Σαμαράς παραδέχθηκε πως η δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής είναι αμιγώς πολιτική δεν απάντησε όμως στην καταγγελία του κυρίου Ρουπακιώτη ότι έλαβε συγκεκριμένες εντολές από ξένα κέντρα, δηλαδή την κομισιόν και τους αμερικανούς".
Τέλος, υποστήριξε την αθωότητα του Αρχηγού και των βουλευτών του κόμματος: "Η Χρυσή Αυγή είναι καθαρή σαν διαμάντι, οι άνθρωποί μας σύντομα θα είναι ελεύθεροι, συνεχίζουμε τον νόμιμο πολιτικό μας αγώνα".

2 σχόλια

  1. Παπαριες τα περί αντιμνημονιακου μετώπου που ούτε τα πιστευει καν. Μπορούσε όμως να του πει ότι υποστηρικτές της βίας δεν υπάρχουν μόνο στη οργάνωση του (που για την οργάνωση της ,τα έξοδα των εκλογών κλπ παίρνανε λεφτά απο κείνους που σας κυνηγούν τώρα όπως οι Αμερικανοι τους Ταλιμπαν),και ουτε στο Συριζα οπως αρέσκεται να συντηρεί ο ακροδεξιός Πρωθυπουργός,αλλά και στο κομμα του που δεν παει πισω στη λιστα φασιστών και ακροδεξιών τσαμπουκάδων (Κρανιδιώτης, Χατζηδάκης σε τρακτέρ ορμώμενος,Βοριδης με λοσταρια,Σιδερη που παίζει με τους νεκρούς αλλα θυμάται μονό μερικούς και αγνοεί τον Λαμπράκη, τον Τεμπονερα και χιλιάδες άλλα θυματα απο δεξιές φασιστικές επιθεσεις,Κενταυρους,και ολοκληρη τη μεταπολεμικη δεξια που δεν αφηνε σε χλωρο κλαρι καθε αριστερο ως και τις σημερινές χιλιάδες αυτοκτονίες του πιο αξιοπιστου γραπτου κατα τον κ Στουρναρα Μνημονιου υπαγορευμενο απο δεξιές τρομοκρατικες αντιλήψεις).και τέλος να γνωρίζει κάτι απλό, οτι δηλαδή ειναι επικίνδυνο να παίζεις με τη φωτιά (αντι να προσπαθείς να τη σβυσεις σαν υπεύθυνος πρωθυπουργός) γιατί καίγεσαι στο τέλος ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .... εντάξει , καθαρή σαν διαμάντι δεν είναι, αλλά στα υπόλοιπα έχει δίκηο.
    Και ο από πάνω σχολιαστής έχει δίκηο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση