GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κ.Τζαβάρας: Εντός δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ

«Είναι αδιανόητο να θεωρήσει κάποιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός δημοκρατίας», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έ...


«Είναι αδιανόητο να θεωρήσει κάποιος ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός δημοκρατίας», δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θεσμικό ρόλο βάση το Σύνταγμα, είναι αξιωματική αντιπολίτευση. Επομένως ως κόμμα που ασκεί αξιωματική αντιπολίτευση είναι αδιανόητο να θεωρήσει κάποιος ότι είναι εκτός δημοκρατίας», ανέφερε ο κ. Τζαβάρας, μιλώντας στον Real FM.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «είναι προφανές πως μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ υπάρχουν συνιστώσες που έχουν δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν βολεύονται με την υπάρχουσα μορφή και λειτουργία του πολιτεύματος».

Αναφερόμενος στην «Χρυσή Αυγή», ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε ότι «η άνοδος του φασισμού στην Ελλάδα οφείλεται στην κατάσταση την κοινωνική και την οικονομική».

«Η Χρυσή Αυγή εντός και εκτός βουλής έχει μία έντονη αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά. Θεωρώ ότι στη δημοκρατία που ζούμε τα πράγματα είναι διαζευτικά, ή εμείς ή αυτοί. Και όποιοι μιλούν για συνεργασία της ΝΔ, ακόμα και με τη light μορφή της, αυτοί προσφέρουν πολύ κακές υπηρεσίες στη δημοκρατία γενικά».
capital.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση