GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε πώς είναι σήμερα η «Δεβόρα»!

Στην επίσημη πρεμιέρα της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην», που συνεχίζεται για 2η χρονιά στο θέατρο Άνεσ...


Στην επίσημη πρεμιέρα της επιτυχημένης θεατρικής παράστασης «Κάθε Πέμπτη Κύριε Γκρην», που συνεχίζεται για 2η χρονιά στο θέατρο Άνεσις, βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του entertv και αποθανάτισε, μεταξύ άλλων, την ηθοποιό Νίκη Σερέτη.
Δείτε πως είναι σήμερα η γνωστή μας «Δεβόρα»!
(πηγή φωτογραφίας: ndp photo)

1 σχόλιο

  1. Η πίεση που δέχεται η ελληνική κοινωνία από την Τρόικα, ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ( και με τις πλάτες της ΔΗΜΑΡ ) είναι αφόρητη.

    Αυτή τη στιγμή εκατομμύρια άνθρωποι είναι άνεργοι ή με μισθούς/συντάξεις πείνας, και υποχρεώνονται να πληρώνουν 4 και 5 φόρους σε εισοδήματα, ακίνητα και αυτοκίνητα. Επιπλέον με τους νέους φόρους στα ακίνητα και οικόπεδα του 2014 , καθώς και με την κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά, του χρόνου κάθε οικογένεια θα πληρώνει φόρο άνω των 2500 έως 5000 ευρώ δημιουργώντας μια ... κολασμένη κατάσταση για το 90% των Ελλήνων.

    Όλο αυτό το φορομπηχτικό σκηνικό θα οδηγήσει σε μια σιωπηλή αγανάκτηση που θα εκφραστεί στις κάλπες που θα στηθούν. Τα διαπλεκόμενα ( αστεία ) γκάλοπ είναι εκτός πραγματικότητας, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είναι σε διαθεσιμότητα. Ο Σύριζα θα ξεπεράσει το 35% και η Χ.Α το 15 με 20% ( αν δεν υπάρχει ο κόσμος της θα στραφεί σε όποιο άλλο ακραίο κόμμα εμφανιστεί ). Οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ θα ξεπεράσουν το ΠΑΣΟΚ, που μαζί με τη ΔΗΜΑΡ θα περάσουν το 3% μόνο αν κατέβουν μαζί ( μαζί θα πιάσουν ένα 4 ώς 5% )

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση