GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανδρέας Λοβέρδος: Στόχος μας για γίνουμε ο τρίτος πόλος του πολιτικού συστήματος

Tην ανάδειξη της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα σε τρίτο πόλο του πολιτικού συστήματος έθεσε ως στόχο ο Ανδρέας Λοβέρδος και για μία ακόμη φ...

Tην ανάδειξη της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα σε τρίτο πόλο του πολιτικού συστήματος έθεσε ως στόχο ο Ανδρέας Λοβέρδος και για μία ακόμη φορά απηύθυνε πρόσκληση συσπείρωσης των δυνάμεων του Κέντρου, της Κεντροαριστεράς και του δημοκρατικού σοσιαλισμού, σε ένα κοινό μέτωπο, το οποίο όπως είπε, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του 2013.

Όπως έκανε γνωστό, η πρώτη κοινή εκδήλωση με τη ΔΗΜΑΡ, η οποία ήδη απάντησε στην τελευταία πρόσκληση του κόμματος, θα οργανωθεί τον Οκτώβριο, στη Λάρισα, όπου θα ανακοινωθούν οι κοινές θέσεις για τον πρωτογενή τομέα και τη μεταποίηση των προϊόντων του.

«Στόχος μας», είπε ο κ. Λοβέρδος στη δεύτερη σύνοδο της Επιτροπής Εθνικών Αντιπροσώπων του κόμματός του, είναι «να καταστούμε ο τρίτος πόλος του πολιτικού μας συστήματος και να ανατρέψουμε τη σειρά ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, Χ.Α., γιατί «οι ακρότητες των τελευταίων ημερών απέδειξαν πόσο ανάγκη υπάρχει για το δικό μας πολιτικό χώρο». Το Δεκέμβριο, πρόσθεσε, θα μετρήσουμε την απήχησή μας στον ελληνικό λαό.

Όσον αφορά την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, παρατήρησε πως «η στήριξη στη Δικαιοσύνη σημαίνει πως πρέπει τα όργανα της εκτελεστικής εξουσίας να αποφεύγουν να προκαταλαμβάνουν τις αποφάσεις της, ή να σχολιάζουν το περιεχόμενό τους».

«Μέγα λάθος» τα σχόλια για τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης στην υπόθεση της Χ.Α.

«Υπό την έννοια αυτή, οι δηλώσεις στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό της χώρας, από επίσημα χείλη για την πορεία της όλης υπόθεσης απεδείχθη μέγα λάθος», παρατήρησε και εκτίμησε ότι «οι υποψίες περί μεροληψίας θα συσπειρώσουν τις δυνάμεις της Χ.Α.».

Ο πρόεδρος της Συμφωνίας για τη Νέα Ελλάδα μίλησε εφ' όλης της ύλης, από τις μέχρι τώρα πρωτοβουλίες του κόμματός του μέχρι και τις αδυναμίες του, καθώς ,όπως είπε, ο αγώνας είναι άνισος μέσα σε αντίξοες συνθήκες, αλλά δίκαιος, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για αναποτελεσματικότητα κυρίως στο θέμα της ανάπτυξης αλλά και της έλλειψης αντιμετώπισης της ύφεσης, της γραφειοκρατίας και της ανεργίας.

«Διοίκηση, Δικαιοσύνη, φορολογικό σύστημα, υπό την εποπτεία αυτής της κυβέρνησης ,ακολουθούν τη συνήθη αποτυχημένη πεπατημένη σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη» είπε επισημαίνοντας ότι ακόμη και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών παρέμεινε λόγος χωρίς περιεχόμενο.

Σχετικά με το ύψος του πρωτογενούς πλεονάσματος, ο κ.Λοβέρδος υποστήριξε ότι «επιβεβαιώθηκε η δική μας εκτίμηση, πως ενώ οι αριθμοί που έδινε η κυβέρνηση ήταν πραγματικοί, η εκτέλεση του προϋπολογισμού ήταν και είναι προβληματική, λόγω της τεχνητής συγκράτησης των δαπανών» και τόνισε ότι «ο πρώτος στόχος που θα πρέπει να επιτευχθεί το 2014, είναι η αποκλιμάκωση της υπερφορολόγησης»

5 σχόλια

  1. Γινε και τριτο παπαρι, στα τελος θα παρεις τα παπαρια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Πούστη μου τι διάολο παίρνουν να πάρω και εγώ?
    Δεν μπορεί κάτι παίρνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε κωλοπαιδο Λοβέρδο,νεκροθαφτη του
    ΕΣΥ αλήτη,στο πατο του ωκεανου θα
    πατε δε το βλεπεις???
    Στο χρονοντούλαπο της ιστοριας,καταστρεψατε την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κόμμα του "αυτοί δεν πεθαίνουν κι όλας" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3os ΚΩΛΟΣ θα γίνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση