GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απάντηση της Περιφέρειας Αττικής στον Δήμαρχο Χαϊδαρίου

Με αφορμή επιστολή του κ. Δημάρχου Χαϊδαρίου για την απένταξη οδικού έργου στη περιοχή Σκαραμαγκά από την Περιφέρεια Αττικής διευκρι...


Με αφορμή επιστολή του κ. Δημάρχου Χαϊδαρίου για την απένταξη οδικού έργου στη περιοχή Σκαραμαγκά από την Περιφέρεια Αττικής διευκρινίζονται τα ακόλουθα:
Πρώτο: το έργο αυτό εντάχθηκε με απόφαση του ΥΠΟΜΕΔΙ το οποίο έχει και την ευθύνη για τον έλεγχο της ωριμότητας του έργου όταν το ενέταξε.

Δεύτερο: το έργο απεντάχθηκε όταν το Υπουργείο Ανάπτυξης το συμπεριέλαβε στη λίστα των ανενεργών έργων με εγκύκλιο στις 20/8/2013.

Τρίτο: είναι εντελώς ανακριβές αυτό που ισχυρίζεται ο Δήμος Χαϊδαρίου ότι το έργο έχει ενταχθεί και απενταχθεί πάλι κατά το παρελθόν.

Τέταρτο: είναι αυτονόητη υποχρέωση η απένταξη ανώριμων και ανενεργών έργων προκειμένου να αποφευχθεί η απώλεια πόρων του ΕΣΠΑ για τη χώρα μας, όπως ορίζουν οι Κοινοτικοί Κανονισμοί.

Πέμπτο: ο κ. Δήμαρχος πρέπει να στραφεί προς εκείνους που δεν ωρίμασαν το έργο και το ενέταξαν για δημιουργία εντυπώσεων και με την επιδίωξη μικροκομματικών οφελών. Αυτοί ευθύνονται.

Έκτο: είναι αυτονόητο ότι εφόσον το έργο ωριμάσει από τους αρμόδιους φορείς και πληροί τις προϋποθέσεις η Περιφέρεια Αττικής θα επανεξετάσει την ένταξή του στο ΠΕΠ Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση