GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να απολυθεί το άλογο...

Μοιάζει με ανέκδοτο κι όμως είναι πραγματικότητα. Ένας τουρίστας ζήτησε από τη διεύθυνση ξενοδοχείου να... απολαύσει μιά βόλτα με άλ...


Μοιάζει με ανέκδοτο κι όμως είναι πραγματικότητα. Ένας τουρίστας ζήτησε από τη διεύθυνση ξενοδοχείου να... απολαύσει μιά βόλτα με άλογο, αλλά όταν επέστρεψε ήταν έξαλλος γιατί πονούσαν οι γλουτοί του. Οπότε ζήτησε από τον υπεύθυνο να απολύσει αμέσως το άλογο! Ναι, να το απολύσει! Αυτό αποκάλυψε διαδικτυακό ταξιδιωτικό πρακτορείο σχετικά με τα πιο περίεργα αιτήματα τουριστών. Ο άνδρας για να πείσει τους υπεύθυνους για το μαρτύριό του παρουσίασε και φωτογραφίες από τον κατακόκκινο, ταλαιπωρημένο... πισινό του απαιτώντας την απόλυση του ζώου!

Άλλα περίεργα αιτήματα σύμφωνα με το πρακτορείο είναι η απαίτηση ενός τουρίστα που επέμεινε να του πουν την ακριβή θερμοκρασία θαλάσσιων υδάτων στο Μαρακές, ενώ ένας άλλος απαίτησε την απόλυση ενός εργαζόμενου σε κλαμπ επειδή αυτός κοίταξε την κοπέλα του.

Επιπλέον, κάποιος ζήτησε να μην αναγράφεται το όνομά του στην κράτηση και να αναφέρονται σ' αυτόν με κωδική ονομασία γιατί ταξίδευε με τον γιο της συζύγου του και όχι με τον δικό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση