GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΜ: Οι συκοφάντες δεν θα περάσουν

Με οριστικοποιημένη την εικόνα των ψευδών, ανυπόστατων και συκοφαντικών δημοσιεύσεων κατά του Πατριωτικού Μετώπου και του Προέδρου τ...


Με οριστικοποιημένη την εικόνα των ψευδών, ανυπόστατων και συκοφαντικών δημοσιεύσεων κατά του Πατριωτικού Μετώπου και του Προέδρου του, κατατίθεται σήμερα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η μήνυση του...

Προέδρου/Συντονιστή των Κινημάτων, Πατριωτικό Μέτωπο, Αλληλέγγυον, Ελληνική Τράπεζα Σπόρων, κ. Σταύρου Βιτάλη.

Η μήνυση – αλλά και η αγωγή που έπεται – στρέφεται τελικά κατά των διαχειριστών των ιστότοπων (μπλόγκς): 1. Του http://filonoi.gr, ελληνιστί «Φιλονόη και φίλοι», και 2. τουhttp://parembasi1.blogspot.gr, ελληνιστί «Ξηρόμερο», οι οποίοι κρατούν ακόμη αναρτημένες τις συκοφαντικές τους αναφορές, «περί του Βιτάλη που πουλάει μεταλλαγμένους και επικίνδυνους για την υγεία του Λαού σπόρους».

Να σημειώσουμε εδώ, πως οι διαχειριστές του «Ασυμπίεστος - Έλληνες Youtubers», (http://asimpiestos.blogspot.com/2013/10/blogs.html) ζήτησαν προς τιμήν τους δημόσια συγγνώμη, ενώ συγγνώμη ζήτησαν από το Πατριωτικό Μέτωπο και άλλοι μπλόγκερς, για «την χωρίς έλεγχο αναμετάδοση της συκοφαντικής αναφοράς». Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις, οι σχετικές μηνύσεις/αγωγές, αποσύρθηκαν, δεδομένου πως στόχος των Κινημάτων μας δεν είναι να εκδικηθούμε κανέναν, αλλά να αποκαταστήσουμε την επιστημονική αλήθεια.

Κατά τα άλλα, πολύ σύντομα, οι συκοφάντες θα βρεθούν απέναντι στη δικαιοσύνη, με μάρτυρες κατηγορίας Έλληνες Πανεπιστημιακούς Καθηγητές αλλά και τον ίδιο τον Δρ. Φρανκ, Πρόεδρο της Τράπεζας Σπόρων PZO, και πρώην κορυφαίου στελέχους, του Διεθνούς Οργανισμού Πιστοποίησης Δημητριακών (CIYMMT).

Η περίπτωση του Δρα Φρανκ έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεδομένου ότι διετέλεσε στέλεχος του CIYMMT, και γίνεται ακόμη περισσότερο αντιληπτή από κάθε νοήμονα πολίτη, η προχειρότητα με την οποία έστησαν την εκστρατεία συκοφάντησης. Μια που για να "αποδείξουν πως ο Βιτάλης άνοιξε την Κερκόπορτα στα μεταλλαγμένα και δηλητηριάζει το Λαό", οι συκοφάντες, χρησιμοποιούν επιλεκτικά και διαστρεβλώνοντας μάλιστα, αποσπάσματα από τις αναφορές του CIYMMΤ. Παρουσιάζουν δηλαδή το γενεαλογικό δέντρο των αρχαίων προγόνων του Franckenkorn, ως "μεταλλαγμένο", ερμηνεύοντας τη λέξη "mutant", κακοπροαίρετα φυσικά, κατά το δοκούν. Και αποκρύβοντας πως η μετάλλαξη του έγινε με φυσικό τρόπο (όπως γίνεται με όλα τα φυτά και τα ζώα στον πλανήτη), μέσα σε διάστημα... 12.000 ετών. Αποκρύβοντας ακόμη την απαντητική επιστολή του Δρα Φρανκ, που εξηγεί πως αυτό που λέει το CIYMMΤ, είναι απλά το γεγονός ότι, η ποικιλία αυτή, έχει σαν βάση, αρχαίους σπόρους, με ιστορία πολλών εκατονταετηρίδων. Πράγμα που δηλώνει την δολιότητα των συγκεκριμένων, μια που όπως ορίζουν τα άρθρα 362/363 του Ποινικού Κώδικα, γνώριζαν πως "το γεγονός που αναφέρουν είναι ψευδές και συκοφαντικό".

Για όσους αναζητούν την βαθύτερη αιτία της συκοφαντικής αυτής εκστρατείας κατά του Πατριωτικού Μετώπου, να τους υπενθυμίσουμε πως μέχρι πριν την παρέμβαση των Κινημάτων μας, ο σπόρος αυτός, πωλείτο στα 4 έως 12 ευρώ το κιλό. Ενώ με την προαγορά που οργανώσαμε, διατίθεται στο 1.66 ευρώ το κιλό, χωρίς κέρδος.

Για όσους ακόμη, επιθυμούν μάλιστα από τώρα, να δουν την έκβαση της επερχόμενης δίκης, δημοσιεύουμε και το γενεαλογικό δένδρο του αρχαίου Triticcum Spelta, ποικιλία Franckenkorn, ΕΔΩ. Σε αυτό το θέμα της καταγωγής από την αρχαιότητα, της ποικιλίας Franckenkorn, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την Τράπεζα Σπόρων PZO. Η οποία αντιδρώντας για μια ακόμη φορά άμεσα στο αίτημά νομικής συνδρομής, μας απέστειλε πέραν των πιστοποιήσεων σε ΕΕ και Ινστιτουτο Χίλντελγκαρντ, και το γενεαλογικό δέντρο του Franckenkorn. Το οποίο πολύ δυστυχώς για τους συκοφάντες, αποδεικνύει πως α) η ποικιλία αυτή του Triticcum Spelta, κατάγεται από τα βάθη των αιώνων, β) έχει κατακτήσει μια από τις 5 θέσεις καθαρών Triticcum Spelta στον κατάλογο του Ινστιτούτου Χίλντελγκαρντ, γ) είναι πιστοποιημένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως βιολογικό προϊόν και ακόμη, δ) προτείνεται σε πολλούς διεθνείς, έγκυρους επιστημονικούς καταλόγους, ως υγιεινή διατροφή.

Ακόμη οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους εκατοντάδες καλλιεργητές που εμπιστεύτηκαν το Κίνημά μας. Μέσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται Καθηγητές Πανεπιστημίου, Γεωπόνοι, Ενώσεις Αγροτικών Συνεταιρισμών, Υπάλληλοι Διευθύνσεων Γεωργίας, Εταιρίες Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Αλευρόμυλοι, μεγάλοι/επαγγελματίες αγρότες/καλλιεργητές κ.α. ειδήμονες περί τα δημητριακά.

Λυπούμαστε για την εξέλιξη αυτή, αλλά μετά από χρόνια συνεχούς κατασυκοφάντησης του Κινήματός μας και επειδή δεν έχουμε άλλο τρόπο να υπερασπιστούμε την υπόστασή και τους αγώνες μας για μια Ελλάδα αξιοπρεπή και αλληλέγγυα, η υπομονή, η αντοχή και η ανοχή μας απέναντι στους συκοφάντες, εξαντλήθηκε. Και όπως λέει και κάποιος σοφός: Μπορείς να ξεγελάσεις πολλές φορές έναν άνθρωπο. Μπορείς να ξεγελάσεις πολλούς ανθρώπους, μία φορά. Δεν μπορείς όμως να ξεγελάς όλους τους ανθρώπους, όλες τις φορές.

Κατά τα άλλα, "το νερό μπήκε στο αυλάκι του", και χιλιάδες στρέμματα ελληνικής γης θα σπαρθούν φέτος με τον αρχαίο σπόρο. Το όραμα των Κινημάτων μας, Πατριωτικό Μέτωπο, Συνεταιρισμός Αλληλέγγυον και Ελληνική Τράπεζα Σπόρων, να ξαναστήσουμε την πρωτογενή παραγωγή και να φαει ο Έλληνας πολίτης ένα κομμάτι υγιεινό ψωμί και όχι τα άλευρα/δηλητήρια που εισάγουν από το Καζακστάν, οι κομματικοί μεγαλοπαράγοντες, θέλουν δε θέλουν οι συκοφάντες, θα γίνει πραγματικότητα.

Ραντεβού λοιπόν στη Σχολή Ευελπίδων, για να πάει επιτέλους, "ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του".

Υ.Γ. Ας έχουν ακόμη υπόψη τους οι κύριοι και κυρίες συκοφάντες το Νόμο, σχετικό με την δυσφήμιση/συκοφάντιση. Και αυτό για να γνωρίζουν τις συνέπειες, την επόμενη φορά που θα "χτυπήσουν στο πληκτρολόγιο τους", ψευδείς και συκοφαντικές αναρτήσεις:

Άρθ. 362 ΠΚ (δυσφήμιση) Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψή του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.

Άρθ. 363 ΠΚ (συκοφαντική δυσφήμιση) Αν στην περίπτωση του άρθρου 362, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών.** Μαζί με τη φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή. Μπορεί επίσης να επιβληθεί και στέρηση των πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση