GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φθηνές ιδέες διακόσμησης του σπιτιού για το Φθινόπωρο

Μπορείτε να αλλάξετε σε "φθινοπωρινή" την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας... χωρίς να χαλάσετε όλο το μισθό σας! Ο κρύος καιρός α...


Μπορείτε να αλλάξετε σε "φθινοπωρινή" την ατμόσφαιρα στο σπίτι σας... χωρίς να χαλάσετε όλο το μισθό σας! Ο κρύος καιρός απαιτεί ένα σπίτι γεμάτο ζεστασιά με γήινα χρώματα και πινελιές που αποδεικνύουν ότι το καλοκαίρι ανήκει πια στο παρελθόν.
Παρακάτω θα βρείτε επτά ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι σας, και όχι μόνο, οι οποίες όχι μόνο θα κινούνται σε low-budget χαρακτήρα, αλλά θα συνδυάζονται άψογα και με το συννεφιασμένο τοπίο έξω από το τζάμι...

Αγοράστε vintage πίνακες από το Μοναστηράκι

Και όμως, η τέχνη δεν βρίσκεται μόνο στα αυθεντικά και πανάκριβα έργα τέχνης. Κατευθυνθείτε προς την αγορά στο Μοναστηράκι ή γενικότερα στο κέντρο και αγοράστε ένα φθηνό, αλλά όμορφο vintage πορτρέτο ή ένα πίνακα με θέμα τα τοπία από άγνωστο καλλιτέχνη. Δεν χρειάζεται να πληρώσετε εκατοντάδες ευρώ σε μια γκαλερί για να φέρετε την τέχνη στο σπίτι σας.

Βρείτε μια ξύλινη σκάλα... και βάλτε την δίπλα στη βιβλιοθήκη!

Μια απλή ξύλινη σκάλα μπορεί να αλλάξει εντελώς την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Βρείτε μια σκάλα από μια οικοδομή ή από την αποθήκη σας. Εάν το ξύλο μοιάζει αρκετά παλιό, αγοράστε μια βαφή ειδική για ξύλο και μια μπογιά για να βάψετε τη σκάλα π.χ. σε κόκκινο ή μουσταρδί χρώμα. Αλλιώς, ακόμα καλύτερα αφήστε την με την παλαιωμένη όψη της. Ακουμπήστε την πάνω σε έναν κενό τοίχο και ιδανικά δίπλα στη βιβλιοθήκη του σαλονιού.

Πειραματιστείτε με τα χρώματα της πόρτας σας

Η πόρτα του διαμερίσματος είναι το πρώτο πράγμα που βλέπετε, όταν επιστρέφετε στο σπίτι. Για ποιό λόγο να μην διαθέτει πλούσια χρώματα, ώστε να φτιάχνει τη διάθεση σας; Με λιγότερο από 50 ευρώ, μπορείτε να περάσετε δυο χέρια την πόρτα, ώστε να αλλάξετε ολοκληρωτικά την πρόσοψη του σπιτιού σας. Η μόνη προϋπόθεση... είναι η έμπνευση και η καλλιτεχνική ματιά!

Διαμορφώστε το χώρο γύρω από το τζάκι

Το τζάκι μετατρέπεται στο χώρο που μαζεύεται η οικογένεια ή οι φίλοι το χειμώνα. Αγοράστε μερικά μεγάλα μαξιλάρια δαπέδου και τοποθετήστε τα κοντά στο τζάκι, ενώ παράλληλα βάλτε πολλά κεριά πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού. Εναλλακτικά, τοποθετήστε ένα κερί μέσα σε ένα βαθύ βάζο και διακοσμήστε το με στικ κανέλας, ξερά φύλλα, αποξηραμένα πορτοκάλια και καρύδια. Τα σκούρα χρώματα θα συμπληρώσουν τη ζεστασιά που χρειάζεται το σαλόνι σας.

Χρησιμοποιήστε μια καρό κουβέρτα ως τραπεζομάντιλο

Ένα μικρό και στρογγυλό τραπέζι μπορεί να διακοσμηθεί υπέροχα με μια καρό λεπτή κουβέρτα... σε περίπτωση που δεν έχετε ένα μοντέρνο τραπεζομάντηλο. Άλλωστε, τα χειμερινά τραπεζομάντηλα τείνουν να είναι πιο χοντρά από τα συνηθισμένα! Συμπληρωματικά, διακοσμήστε τη σύγχρονη τραπεζαρία σας με μικρές κορνίζες και φωτογραφίες της οικογένειάς σας, με λίγα αναμμένα κεριά ή ένα βάζο με φρέσκα λουλούδια.

Ρίξτε τα ζεστά ριχτάρια πάνω από τους καναπέδες

Μήπως το σαλόνι σας έχει διακοσμηθεί με καλοκαιρινές νότες; Κανένα πρόβλημα! Ακόμα και εάν δεν έχετε ανεβάσει τα χαλιά από την αποθήκη, αγοράστε μερικά ριχτάρια ή ρίξτε πάνω από τους καναπέδες μια fleece λεπτή κουβέρτα. Το σίγουρο είναι ότι το σαλόνι σας θα αποκτήσει ένα ζεστό στυλ και θα αλλάξει εντελώς. Άλλωστε, έτσι, θα "ανακουφιστείτε" και από το κρύο του χειμώνα.

Χαρίστε εύκολα στυλ στην κουζίνα σας

Μη διστάσετε να προσφέρετε στυλ στο τραπέζι της κουζίνας, τοποθετώντας πάνω του βάζα με ορχιδέες ή βάζοντας δίπλα του ένα επιτραπέζιο φωτιστικό. Έτσι, θα δώσετε έξτρα λάμψη στο χώρο. Εάν έχετε ράφια, διακοσμήστε τα με μικρά κεράκια, βιβλία μαγειρικής και δίσκους σουβενίρ από τις περσινές διακοπές σας...

flowmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση