GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιώνιοι στον ημιτελικό!

Ήταν αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου για έξι διαδοχικές χρονιές. Όμως το σερί σταμάτησε. Η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου π...


Ήταν αντιμέτωποι στον τελικό του Κυπέλλου για έξι διαδοχικές χρονιές. Όμως το σερί σταμάτησε. Η κλήρωση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου που έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ έβγαλε ζευγάρι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός. Έτσι οι δύο «αιώνιοι» θα τα πουν σε νοκ άουτ αγώνα που θα γίνει στις 21 ή 22 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ. Αξίζει να σημειωθεί πως στο γήπεδο, βάσει κανονισμού (αναφέρεται στο άρθρο 3 της προκήρυξης), θα υπάρχουν μόνο οπαδοί των γηπεδούχων.
Ο νικητής θα αντιμετωπίσει το νικητή του άλλου ζευγαριού, μεταξύ Άρη και Πανιωνίου, στον μεγάλο τελικό που θα γίνει στις 9 Φεβρουαρίου σε γήπεδο που θα καθοριστεί μετά την ανάδειξη του ζευγαριού που θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της σεζόν.
Tην ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησε στην κλήρωση ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, ενώ τον Ολυμπιακό ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος. Η κλήρωση διεξήχθη σε ήρεμο κλίμα, σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις όπου είχε παρατηρηθεί ένταση μεταξύ εκπροσώπων των δύο ομάδων.
Ο Μάνος Παπαδόπουλος δήλωσε: «Όταν παίζουν οι δύο αυτές ομάδες δεν υπάρχει αβαντάζ έδρας και αυτό φάνηκε και πέρσι. Είναι καλύτερο για εμάς που παίζουμε στην έδρα μας. Είναι μια καλή κλήρωση για εμάς, όχι ως προς την δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά γιατί παίζουμε στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας».
Ο Χρήστος Σταυρόπουλος με τη σειρά του τόνισε: «Τουλάχιστον είδαμε κάτι καινούριο έπειτα από πολλά χρόνια, μόνο το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός τα λέει όλα. Ας κερδίσει ο καλύτερος. Δεν υπάρχει επιβάρυνση λόγω της Ευρωλίγκας και είμαστε έτοιμοι για όλες τις διοργανώσεις. Όσον αφορά τους φιλάθλους μόνο μιας ομάδας, είναι γνωστό από την προκήρυξη του Κυπέλλου, δεν υπάρχει κάτι καινούργιο».
Ο πρόεδρος του Άρη, Λευτέρης Αρβανίτης, ανέφερε: «Είναι καλή κλήρωση και την θέλαμε. Είναι μια ευκαιρία να φτάσουμε στην διάκριση. Αυτό θα είναι πολύ καλό για την προσπάθεια του Άρη, αλλά και του ελληνικού μπάσκετ, αφού στον Άρη παίζουν Έλληνες και νεαρά παιδιά».
Τέλος, ο τιμ μάνατζερ του Πανιωνίου, Άκης Καρτάλος, σημείωσε: «Είναι χαρά μας που βρισκόμαστε εδώ έπειτα από πολλά χρόνια. Είναι καλό που αποφύγαμε τους δύο μεγάλους και όταν παίξουμε με τον Άρη θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Έχουμε το ευρωπαϊκό κύπελλο και το πρωτάθλημα, αλλά είναι χαρά μας που θα έρθουμε σε αυτή τη θέση έπειτα από πολλά χρόνια».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση