GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμένει για Μπενζεμά, «ματιές» σε Σουάρες

Το «βαρύ πυροβολικό», που δεν απέκτησε το καλοκαίρι, συνεχίζει να ψάχνει η Άρσεναλ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου....

Το «βαρύ πυροβολικό», που δεν απέκτησε το καλοκαίρι, συνεχίζει να ψάχνει η Άρσεναλ ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Evening Standard», οι «κανονιέρηδες» συνεχίζουν να παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις με τον Καρίμ Μπενζεμά στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Γάλλος επιθετικός παραμένει ο πρώτος στόχος της ομάδας του Αρσέν Βενγκέρ, ωστόσο, οι οικονομικές απαιτήσεις της «βασίλισσας» βρίσκονται σε απαγορευτικά επίπεδα.

Έτσι, στην Άρσεναλ προετοιμάζονται και για το ενδεχόμενου του «ναυαγίου» και εξετάζουν και εναλλακτικές περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι ο Λουίς Σουάρες. Πάντως μόνο εύκολη υπόθεση δεν μπορεί να θεωρηθεί η απόκτηση του Ουρουγουανού καθώς οι απαιτήσεις της Λίβερπουλ είναι εξίσου υψηλές με αυτές της Ρεάλ για τον Μπενζεμά.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση