GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ιταλία: Μία νεκρή και τρεις αγνοούμενοι στο νότο λόγω κακοκαιρίας

Γυναίκα 30 ετών έχασε την ζωή της και τρεις άνθρωποι αγνοούνται από κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την νότια Ιταλία Η 30χρονη Ιταλίδα...


Γυναίκα 30 ετών έχασε την ζωή της και τρεις άνθρωποι αγνοούνται από κύμα κακοκαιρίας που πλήττει την νότια Ιταλία
Η 30χρονη Ιταλίδα παρασύρθηκε από το μένος των υδάτων ενώ επέστρεφε στην οικία της με το αυτοκίνητό της. Κοντά στην πόλη του Τάραντα, όταν ο ποταμός Μπράντανο υπερχείλισε, η ίδια έχασε τον έλεγχο του μέσου και το πτώμα της βρέθηκε, σχεδόν αμέσως, λίγα μέτρα μακριά από το όχημά της.
Οι πυροσβέστες και οι υπάλληλοι της πολιτικής προστασίας προσπαθούν να εντοπίσουν τρία ακόμη άτομα τα οποία αγνοούνται. Πρόκειται για έναν άνδρα 32 ετών και για ένα ζευγάρι δύο 30χρονων, οι οποίοι εργάζονταν σε αποθήκη γεωργικών προϊόντων.
Σε σειρά χωριών και κωμοπόλεων κοντά στον Τάραντα, οι δήμαρχοι αποφάσισαν τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά την Τρίτη, λόγω του σφοδρού κύματος κακοκαιρίας και των συνεχών βροχοπτώσεων.
Δεκάδες οδηγοί ζήτησαν την βοήθεια των πυροσβεστών για να μπορέσουν να βγουν από τα αυτοκίνητά τους, ενώ στο χωριό Μαρίνα Ντι Τζινόζα εκκενώθηκαν οικίες οι οποίες βρίσκονται σε ισόγεια και είχαν πλημμυρίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση