GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κουβέλης: Πλήρη αποκάλυψη όλων των παράνομων πράξεων της Χ.Α.

Η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής πρέπει να αποτελέσει σταθερό άξονα των πολιτικών στοχεύσεων όλων των δυνάμεων της δημοκρατίας» δήλωσ...


Η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής πρέπει να αποτελέσει σταθερό άξονα των πολιτικών στοχεύσεων όλων των δυνάμεων της δημοκρατίας» δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, μιλώντας σε σύσκεψη στελεχών του κόμματος, με θέμα την πορεία αντιμετώπισης της Χρυσής Αυγής. Η δικαιοσύνη και τα όργανα του κράτους πρέπει να συνεχίσουν τη δουλειά τους για την πλήρη αποκάλυψη και δικαστική αντιμετώπιση όλων των παράνομων πράξεων. Ο δημοκρατικός πολιτικός κόσμος πρέπει ενωμένος να αντιμετωπίσει τα θέματα των αναγκαίων νομοθετικών ρυθμίσεων, όπως η ψήφιση αντιρατσιστικού νομοσχεδίου και η ανακοπή της χρηματοδότησης της εγκληματικής οργάνωσης» πρόσθεσε ο κ. Φ. Κουβέλης. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

2 σχόλια

  1. Αυτή είναι η απόλυτηυ ξεφτίλα του αντινιους.

    Οι "Σαμαρίτσες" τα έβαλαν τώρα και με την κόρη του Μιχαλολιάκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε…


    7.000 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ

    Ποιοι εκπαιδευτικοί κινδυνεύουν με απόλυση
    ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗ ΜΕ ΑΝΥΠΥΡΚΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΜΑΙΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟΥ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ Σκουφα 45 – 47



    Σμερα αποκαλυπεται οτι η κυρια Δανιλη Ελενη ειναι χρυση αυγη ΕΣΚΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΥΣΗ ΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΙΤΚΟΥ ΚΑΤΑΤΑ ΔΑΝΙΛΗ ΕΛΕΝΗΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΠΤΥΧΙΟ ΣΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ!
    ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
    ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
    ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΙ ΜΑΘΗΤΗΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗς ΕΛΕΝΗΣ ΔΑΝΙΛΗ

    Συναγερμός σε καθηγητές και δασκάλους από τα σχέδια της κυβέρνησης

    Του Θ. Ρέλλου

    Την ώρα που η ελληνική κοινωνία δοκιμάζεται μέρα με τη μέρα και που η κάθε ελληνική οικογένεια δίνει μάχη για να επιβιώσει, ένας ακόμη και μάλιστα ιδιαίτερα ευαίσθητος τομέας, φαίνεται πως πλήττεται ανεπανόρθωτα.

    21 Σεπ 2013 – 3:58:00 μ.μ.

    Ανώνυμος Ο/Η Ανώνυμος είπε…
    Ανω κάτω το Προτυπο Πειραματικο στην Σκουφα 45
    Πειραματικό-Γονείς εναντίον διευθύντριας

    Οργισμένοι οι γονείς των μαθητών ζητούνταν άμεση απομάκρυνση της διευθύντριας (!) του σχολείου. Ένα βήμα πριν από τη διάλυση βρίσκεται το Βαρβάκειο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο, το οποίο εποπτεύεται από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων. Αιτία, η διευθύντρια του σχολείου Ελένη Δανίλη, η οποία φέρεται ότι έχει διατάξει ένορκη διοικητική εξέταση εις βάρος πέντε καθηγητών προκειμένου να τους οδηγήσει εκτός σχολείου. Πρόκειται για διδάσκοντες οι οποίοι, κατά γενική παραδοχή μαθητών και γονεων, διαθέτουν τα σοβαρότερα προσόντα, με διδακτορικά και μεταπτυχιακά διπλώματα, αλλά τυγχάνει όλοι τους να πρόσκεινται στη Ν.Δ.

    Μάλιστα, οι εν λόγω εκπαιδευτικοί, θεωρώντας αναληθή και συκοφαντικά όσα τους καταλογίζει η διευθύντρια του σχολείου, έχουν προχωρήσει σε μηνύσεις για να προστατέψουν την επιστημονική και επαγγελματική τους πορεία .

    Οι απειλές και οι ύβρεις

    Τα καμώματα της διευθύντριας, όπως καταγγέλλεται, δεν σταματούν όμως εκεί. Οι μαθητές ισχυρίζονται ότι έχουν δεχτεί ύβρεις, ενώ ορισμένοι από αυτούς έχουν στοχοποιηθεί επειδή συμμετείχαν σε κατάληψη, με απειλές για επιπτώσεις στη βαθμολογία τους. Κατά καιρούς, στο στόχαστρο της κυρίας Δανίλη έχουν βρεθεί και οι γονείς, τους οποίους έχει τρομοκρατήσει με ανυπόστατες φήμες, όπως τις χαρακτηρίζουν οι ίδιοι, ότι τα παιδιά τους δρουν σε παρακρατικές ομάδες. Επιπλέον, οι μαθητές καρφώνουν τη διευθύντρια ότι τους παρότρυνε σε αποχή από συγκεκριμένα μαθήματα, ώστε το γεγονός να αποτελέσει αιτιολογία για την απόλυση των καθηγητών που τα δίδασκαν.

    Γονείς και μαθητές ζητούν την άμεση απομάκρυνση της κυρίας Δανίλη από τη θέση της διευθύντριας, καθώς όχι μόνο δεν έχει καμία διοικητική ικανότητα , αλλά επέβαλε ένα κλίμα τρομοκρατίας . Το ίδιο αίτημα θέτουν και για την υποδιευθύντρια Πόπη Σουρή, την οποία κατηγορούν για σκευωρίες, ύβρεις και κατασυκοφάντηση .

    Η ανάγκη απομάκρυνσής τους γίνεται πλέον ακόμα πιο επιτακτική, δεδομένων των τροποποιήσεων που προωθεί το υπουργείο Παιδείας σε μια προσπάθεια να ξαναγίνουν τα Πρότυπα Πειραματικά Σχολεία θύλακες αριστείας. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο στο Βαρβάκειο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο θέτουν ως βασική προϋπόθεση την αλλαγή των προσώπων που βρίσκονται στις διευθυντικές θέσεις.

    Πηγή: ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    σημερα αποκαλυπεται οτι η κυρια Δανιλη Ελενη ειναι χρυση αυγη εχει ανυπαρκτα πτυχια και εγινε παρανομα διεθυντρια στο Π.Π.Σ.Π.Α.
    κρυβονται τα λαμογια που την στηριξαν Κουμεντος Ιωαννης απατεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση