GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΚΑΙ ΡΟΚΚΟΣ ΣΕ ΓΝΩΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο...

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο...
Στέλιος Ρόκκος βρέθηκαν πριν λίγες μέρες σε γνωστό ξενοδοχείο της Κηφισιάς προκειμένου να φωτογραφηθούν από τον γνωστό Γάλλο φωτογράφο Guillaume de Laubier για την αφίσα του κέντρου που θα εμφανίζονται.
Ο  Γάλλος φωτογράφος που γνώρισε την Νατάσα στο Φεστιβάλ Καννών τη συμπάθησε τόσο πολύ και οι δύο τους απέκτησαν τόσο καλή σχέση που ταξίδεψε από το Παρίσι αποκλειστικά για εκείνη και κατά συνέπεια την φωτογράφιση της αφίσας, αλλά και την φωτογράφιση του cd που θα κυκλοφορήσει η τραγουδίστρια..



Νωρίς το πρωί, γύρω στις 9, ήταν όλα έτοιμα για να ξεκινήσει η προετοιμασία των καλλιτεχνών. Γιώργος Σεγρεδάκης και Βασίλης Μπουλούμπασης ήταν ήδη εκεί για να επιμεληθούν το styling των ρούχων και των μαλλιών αντίστοιχα.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, συνεπής καθώς είναι, έφτασε από νωρίς μιας και σαν γυναίκα θέλει περισσότερη ώρα για να ετοιμαστεί. Με νέο look, καθότι η κόμη της είναι πλέον καστανή, η οποία οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι της πάει περισσότερο, ήταν πολύ λαμπερή και φαινόταν πολύ ανανεωμένη.

Λίγο αργότερα κατέφτασε και ο Στέλλιος Ρόκκος με την σύζυγό του Έλενα Γκόφα και αφού μίλησαν και οργανώθηκαν, άρχισαν τα πειράγματα και πολύ ευδιάθετοι και χαρούμενοι δεν σταμάτησαν να κάνουν πλάκες και να αστειεύονται μεταξύ τους.

Μέσα σε αυτή την χαρούμενη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί έδωσαν το παρών και ο Κώστας Μαρτάκης με τη Θωμαή Απέργη που θα βρίσκονται στο πλευρό των δύο μεγάλων καλλιτεχνών.


Καθόλη τη διάρκεια της φωτογράφισης βρισκόταν μαζί τους και ο Pr Manager Χάρης Σιανίδης, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του νυχτερινού κέντρου Αθηνών. Άψογος επαγγελματίας φρόντισε να είναι όλα υπό έλεγχο στην  φωτογράφηση και  χωρίς να δημιουργηθεί καμία καθυστέρηση, μέχρι το απόγευμα είχαν όλα ολοκληρωθεί. Το κλίμα ήταν τέτοιο  που κανένας  δεν παραπονέθηκε λόγω κούρασης και οι λήψεις βγήκαν αβίαστα.


Νατάσα Θεοδωρίδου, Στέλιος Ρόκκος, Κώστας Μαρτάκης και Θωμαή Απέργη είναι η παρέα που θα μας διασκεδάζει όλο τον χειμώνα. Την πρώτη γεύση από όλα όσα ετοιμάζουν θα την πάρουμε στις 25 Οκτωβρίου που είναι και η μέρα της πρεμιέρας τους.

1 σχόλιο

  1. Μοναδικές οι πρώτες εμφανίσεις του σχήματος στο Κέντρο Αθηνών που κάθε Παρασκευή και Σάββατο είναι γεμάτο!

    Ευχόμαστε καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση