GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δ. Παπαδημούλης: Ορισμένοι παριστάνουν τους χαζούς για τις παρακολουθήσεις

Στο θέμα των παρακολουθήσεων, που έχει προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση τις τελευταίες ημέρες, αναφέρθηκε σήμερα ο κοινοβουλευτικός ...


Στο θέμα των παρακολουθήσεων, που έχει προκαλέσει πολιτική αντιπαράθεση τις τελευταίες ημέρες, αναφέρθηκε σήμερα ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης, σημειώνοντας ότι «ορισμένοι παριστάνουν τους χαζούς».
«Υπάρχει ανησυχία γιατί ζούμε σε μια χώρα όπου πριν μερικά χρόνια καταγγέλθηκε από υπουργούς της ΝΔ ότι παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του τότε πρωθυπουργού Κ.Καραμανλή, γιατί ζούμε σε μια χώρα όπου διέπρεψαν οι κ.κ. Τόμπρας και Μαυρίκης επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, σε μια χώρα όπου κυκλοφορούν βαλιτσάκια παρακολουθήσεων και σε μια χώρα όπου η κυβέρνηση αρνείται αυτό που γίνεται σε άλλες χώρες: τη συζήτηση στη Βουλή και τη συνεννόηση ανάμεσα στη κυβέρνηση και την αντιπολίτευση για το πώς θα θωρακίσουμε όσο περισσότερο μπορούμε το απόρρητο των τηλεπικοινωνιών. Πριν μερικές εβδομάδες αποκαλύφθηκε ότι οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ παρακολουθούσαν ακόμη και το τηλέφωνο της Μέρκελ, κι εδώ κάποιοι παριστάνουν τους έκπληκτους. Δεν τους φτάνουν αυτά για να ανησυχήσουν;», δήλωσε ο κ. Παπαδημούλης σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Αναφερόμενος στη θεωρία των δύο άκρων επισήμανε πως «δυστυχώς, οι θερμοκέφαλοι που θέλουν την εξίσωση Χρυσής Αυγής -ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πολύ πιο δίπλα στον πρωθυπουργό».

«Βγαίνει ο κ.Σπηλιωτόπουλος και κάνει ερώτηση στη Βουλή για το θέμα των παρακολουθήσεων και ζητάει εγγυήσεις. Τρελάθηκε και ο πρώην υπουργός της ΝΔ; Βγαίνει ο κ. Καρατζαφέρης και λέει ότι κάποιοι θερμοκέφαλοι σκέφτηκαν να μπλέξουν τον ΣΥΡΙΖΑ και μια βουλευτή του, στην υπόθεση με τις Σκουριές… Βγαίνουν επίσης τα ακροδεξιά χέρια του πρωθυπουργού -Κρανιδιώτης, Λαζαρίδης- και προσπαθούν μάταια αλλά επικίνδυνα να ταυτίσουν τη Χ.Α με την αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν σας λένε κάτι όλα αυτά;», διερωτήθηκε.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημούλη, «το γεγονός ότι ''θάβεται'' επικοινωνιακά και η ερώτηση Σπηλιωτόπουλου και η δήλωση Καρατζαφέρη, ότι βάλλεται ο Πρ.Παυλόπουλος που δήθεν διαφωνεί με την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής από την κυβέρνηση, μαζί με την επίθεση των κ.κ. Κεδίκογλου και Δένδια στον ΣΥΡΙΖΑ, προ εβδομάδας, με αφορμή ένα δημοσίευμα, δείχνουν ότι, ευτυχώς, υπάρχει ένα μεγάλο τμήμα της ΝΔ που αντιδρά στα τυχοδιωκτικά σχέδια. Δυστυχώς όμως, οι πιο εμπρηστικοί και θερμοκέφαλοι που θέλουν να παίξουν παιχνίδια εξίσωσης Χρυσής Αυγής - ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται πολύ πιο δίπλα στον πρωθυπουργό».

Σε ό,τι αφορά τέλος το θέμα της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής κατηγόρησε το Μαξίμου ότι επί μια βδομάδα «η προπαγάνδα του ήταν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται τη διακοπή της χρηματοδότησης», ενώ έχει πει «ναι» και καταθέτει πρόταση για το πώς.

«Κι ήρθε χθες η κυβέρνηση να εγκαταλείψει την προηγούμενη πρότασή της, να αφήσει στην άκρη τα ψέματα και να καταθέσει μια πρόταση που πλησιάζει αυτή του ΣΥΡΙΖΑ. Η πρόταση αυτή λέει ότι δεν αρκεί να ασκήσει δίωξη ένας δικαστής, πρέπει να πει ''ναι'' και η Βουλή, με αυξημένη μάλιστα πλειοψηφία 180 εδρών, όταν πρόκειται για σοβαρή απόφαση, όπως είναι αυτή της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης. Καλούμε λοιπόν την κυβέρνηση να κάνει ένα ακόμη βήμα και να δεχθεί την πρόταση της αυξημένης πλειοψηφίας», πρόσθεσε. naftemporiki.gr

1 σχόλιο

  1. ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ
    ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΚΕΡΑΤΕΑ-ΣΚΟΥΡΙΕΣ-MARFIN-ΓΙΑΟΥΡΤΩΜΑΤΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ-ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ
    ΟΛΗ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΒΙΑ ΤΗΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΩΣ ΔΕΞΙΑ ΒΙΑ ΓΙΑΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΠΑΝΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΔΙΠΟΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση