GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Με τόσους πόντους πίστευα ότι θα περάσουμε»

Η Εθνική δεν κατάφερε να πάρει την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ. Η βαθμολογική της συγκομιδή ωστόσο δείχνει -σύμφωνα με τον Φερνά...


Η Εθνική δεν κατάφερε να πάρει την απευθείας πρόκριση στο Μουντιάλ. Η βαθμολογική της συγκομιδή ωστόσο δείχνει -σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος- την ποιότητά της.
Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε πως -αν του έλεγαν στο ξεκίνημα των προκριματικών ότι η ομάδα θα έφτανε τους 25 πόντους- θα θεωρούσε δεδομένο πως θα πάρει την πρωτιά.
Παρόλα αυτά, έδωσε συγχαρητήρια στη Βοσνία που το κατάφερε κι έδωσε το σύνθημα για τα μπαράζ, όπου θα παιχτούν πλέον τα πάντα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάντος
Για το σημερινό παιχνίδι: «Στα πρώτα 15 λεπτά του αγώνα μπήκαμε πολύ καλά. Πιάσαμε απόδοση υψηλού επιπέδου και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να σκεφτεί ότι μπορεί να διεκδικήσει οτιδήποτε. Εκτός αυτού, βάλαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο. Στη συνέχεια όμως, γυρίσαμε πάλι ένα κλικ πίσω, χωρίς να καταλαβαίνω τον λόγο».

Για το πού κρίθηκε η πρωτιά: «Είμαστε στενοχωρημένοι από την τελική κατάταξη και σίγουρα υπάρχει πίκρα που δεν πήραμε την πρώτη θέση. Ωστόσο κάναμε 25 βαθμούς, μια καταπληκτική συγκομιδή, μέσω της οποίας έδειξαν τις ικανότητές τους οι παίκτες.
Το ίδιο κατάφερε και η Βοσνία και τους δίνω τα εύσημα. Αν μου έλεγαν όμως στην αρχή ότι θα κάναμε 25 πόντους, θα έλεγα ότι θα περνούσαμε σίγουρα απευθείας. Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι να επικεντρωθούμε σε όποιον αντίπαλο έρθει στα μπαράζ και να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτά τα δυο παιχνίδια. Να τραβήξουμε όλα τα θετικά από τους παίκτες -που είναι πολλά- σε αυτά τα ματς».

Για το αν ήταν κρίσιμο το εντός έδρας ματς με τη Βοσνία: «Αν το δούμε απλοϊκά, θα πούμε ότι το ματς με τη Βοσνία έκρινε την πρόκριση. Παρόλο όμως που δεν αποδώσαμε το ποδόσφαιρο ποιότητας που όλοι θέλουμε και νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε, σε όλα τα άλλα σκοράραμε και πήραμε πολλές νίκες. Αυτά τελείωσαν όμως τώρα και το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στα παιχνίδια που έρχονται».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση