GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στο γραφείο Βαρβιτσιώτη

Με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανώνυμη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο...


Με ανάρτησή της σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανώνυμη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και ...

Αιγαίου Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη το βράδυ της Τετάρτης.

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στο γραφείο Βαρβιτσιώτη

Οπως επισημαίνει στην ανάρτησή της η οργάνωση «εδώ και 3 εβδομάδες η δολοφονία του αντιφασίστα Παύλου Φύσσα έχει ανοίξει και πάλι τις δουλειές των οργανικών δημοσιογράφων και διανοούμενων, καθ'υπόδειξη των πολιτικών και οικονομικών αφεντικών τους. Νέο πεδίο δόξης λαμπρό για περαιτέρω διαστρέβλωση νοημάτων και καταστάσεων».

Μεταξύ άλλων αναφέρεται στις αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή και τη θεωρία των δύο άκρων, τονίζοντας ότι «σκοπός της θεωρίας αυτής δεν είναι άλλος από το να βάλει στο ίδιο τσουβάλι τους αγωνιστές και τους εν δυνάμει διασαλευτές της έννομης τάξης με τους ναζί».

«Δε μπορούμε παρά να περάσουμε για άλλη μια φορά στην επίθεση, χτυπώντας τους χειριστές των μαριονετών της Χ.Α. Ετσι, το απόγευμα της Τετάρτης 9/10, εισήλθαμε στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μ.Βαρβιτσιώτη στο κέντρο της Αθήνας, και αφού διασφαλίσαμε την ασφάλεια του προσωπικού του γραφείου, το πυρπολήσαμε. Όλα συνεχίζονται...», επισημαίνει η οργάνωση.

ethnos.gr

2 σχόλια

  1. Στο ίδιο έργο θεατές. Μια κοινωνία βίας.

    Βία από χούντες! Βία από νεοναζί! Βία από αναρχικούς! Βία κατά τον εμφύλιο από κομμουνιστές! Βία από τους κλεφταράδες φιλάργυρους του λεγόμενου κέντρου σήμερα!
    Βία κατά της Δικαιοσύνης από παραδικαστικά κυκλώματα!
    Βία από τους νονούς και νταβατζήδες της νύχτας!
    Βία από τα μνημόνια!
    Βία από τους θρησκόληπτους όπως είδαμε με τα αποτρόπαια επεισόδια έξω από το Χυτήριο που έγιναν για ένα ηλίθιο θεατρικό έργο!
    Βία στα γήπεδα!
    Βία από τα ΜΑΤ... και βία κατά των ΜΑΤ!

    Η λύση απέναντι στη βία είναι περισσότερη βία!

    Αν η βία αποδειχθεί αναποτελεσματική, μοναδική λύση αποτελεί η ακόμα περισσότερη βία!

    Να χαίρεσαι νεοέλληνα την μεταπολεμική σου κατάντια και μην ξεχνάς να αγριέυει το μάτι σου κάθε φορά που σου λένε πως δεν έχεις την παραμικρή σχέση με το μεγαλείο των αρχαίων σου προγόνων!
    Δεν μασάς γιατί είσαι Ελληναράς εσύ, ρε! Αγαπάς όλους τους Έλληνες... ασχέτως αν τους έχεις σαπίσει όλους στο ξύλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κράτος και η βια είναι αδέλφια. Προς τι η έκπληξη? Αλλα μηπωε βια δεν ειναι και το παράνομο παρκάρισμα ,το κάπνισμα διπλα στον αλλο χωρις να σε νοιαζει,η χρηση ηχείων με ενισχυτή χωρίς να λογαριάζεις το διπλανό σου. Από πολύ αργά έπιασες τη κουβέντα.Η ανοχή σε όλα αυτά έφερε και την ανοχή στα μορφώματα σε όλο το πολιτικό φάσμα που το κατεστημένο, για να επιζήσει ,αποφασίζει κατά καιρούς πιο από τα μορφώματα αυτά δεν το εξυπηρετεί και το καταδικάζει σαν ακραίο ,έστω και με στημένα προβοκατορικα επεισοδια ενιοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση