GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λογοκρισία καταγγέλλει ο Αχ. Μπέος

"Αποφασίστηκε το «κόψιμο» της συνέντευξής μου" Για την αποκατάσταση της αλήθειας έχω να δηλώσω ότι η απουσία μου στη χτεσινοβρ...

"Αποφασίστηκε το «κόψιμο» της συνέντευξής μου"

Για την αποκατάσταση της αλήθειας έχω να δηλώσω ότι η απουσία μου στη χτεσινοβραδινή εκπομπή του Κυριάκου Θωμαϊδη ουδεμία σχέση έχει με την εν εξελίξει δικαστική ακροαματική διαδικασία.

Λυπάμαι που ο κ. Θωμαϊδης αδυνατεί να παρουσιάσει την αλήθεια και την αποκρύπτει με μία φθηνή δικαιολογία.

Η αλήθεια είναι ότι αυτοί που του έδωσαν την εκπομπή στο ΣΚΑΙ (και δεν εννοώ τον κ. Αλαφούζο) και που έχουν άμεση εμπλοκή με το φιάσκο των δήθεν στημένων αγώνων, φοβούνται τις αποκαλύψεις που ήξεραν ότι θα κάνω, αλλά και την παρουσίαση από πλευράς μου των γεγονότων που θα αποδείκνυαν την πραγματική αλήθεια. Αυτή που θέλει ο κόσμος να μάθει και όχι αυτή που τεχνηέντως του παρουσιάζουν μονόπλευρα επί δύο συναπτά έτη.

Με απλά λόγια δεν επιθυμούσαν να ακούσουν την άλλη πλευρά αλλά και την αλήθεια και για το λόγο αυτό πίεσαν τον κ. Θωμαϊδη να αναβάλει τη συνέντευξή μου στη χθεσινή εκπομπή του.

Πως αλλιώς να εξηγηθεί το γεγονός ότι μέχρι την Κυριακή το βράδυ προαναγγέλλονταν από τον τηλεοπτικό σταθμό μέσω τρέιλερ η παρουσία μου στην εκπομπή και λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αποφασίστηκε το «κόψιμο» της συνέντευξής μου. Προφανώς κάποιους τους ενοχλεί να ακουστεί η αλήθεια.

Επιπλέον, θα ήθελα να ενημερώσω τον κόσμο, ότι αν και εφόσον οδηγηθώ εν τέλει στο ακροατήριο θα αποδειχθεί η αθωότητα μου, αφού θα καταρρεύσει το κατάπτυστο κατηγορητήριο, με τους ανύπαρκτους μάρτυρες και τα ανύπαρκτα στοιχεία. Δηλώνω δε ότι σε καμία περίπτωση δεν επιθυμώ οι μάρτυρες και ιδιαίτερα ο Αλέκος Κούγιας να καταθέσουν ότι είμαι κρυστάλλινος και άνθρωπος της εκκλησίας, παρά ζητώ να καταθέσουν την πραγματική αλήθεια και μόνο αυτή.

Αχιλλέας Μπέος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση