GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συλλήψεις και προσαγωγές στην αστυνομική επιχείρηση στο Μυλοπόταμο

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η αστυνομική επιχείρηση, που εξελίχτηκε από το πρωί, στο Ρέθυμνο. Στις αστυνομικές Υπηρεσίες προσήχθησα...

Ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η αστυνομική επιχείρηση, που εξελίχτηκε από το πρωί, στο Ρέθυμνο. Στις αστυνομικές Υπηρεσίες προσήχθησαν 87 άτομα και συνελήφθησαν 21 άτομα.

Η επιχείρηση στήθηκε στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου και οργανώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, σύμφωνα με τον γενικότερο επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Κρήτης.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Ομάδας Ειδικών Αποστολών (Ο.Ε.Α.) Κρήτης, Υπηρεσιών των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ρεθύμνου και Ηρακλείου και της Υποδιεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Κρήτης.

Κύριος στόχος της επιχείρησης η αντιμετώπιση προβλημάτων αστυνομικής φύσης, που συναρτώνται με τις τοπικές συνθήκες και ιδιαιτερότητες της περιοχή

Τα αποτελέσματα των ερευνών

Συνελήφθησαν συνολικά 21 άτομα εκ των οποίων 4 ημεδαποί και 17 αλλοδαποί.

Από αυτούς οι 15 κατηγορούνται για παράνομη είσοδο στη χώρα, οι 2 για παράνομη οπλοκατοχή, 1 για παράβαση Κ.Ο.Κ, 1 για παράβαση Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής και 2 άτομα διότι εκκρεμούσαν σε βάρος τους καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, ελέχθησαν πεντακόσια τριάντα ένα (531) άτομα και εκατόν ενενήντα εννέα (199) οχήματα, διενεργήθηκαν πέντε (5) κατ’ οίκον έρευνες, επτά (7) έρευνες σε χώρους εργασίας αλλοδαπών, οκτώ (8) έρευνες σε εγκαταλελειμμένα κτίρια – κτίσματα - γεωργικές αποθήκες και δύο (2) έρευνες σε ποιμνιοστάσια.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

• Ένα (1) όχημα.
• Μία (1) κυνηγετική καραμπίνα.
• Ένα (1) κυνηγετικό όπλο (μονόκαννο).
• Ένα (1) κυνηγετικό όπλο φλόμπερ.
• Μία (1) ξιφολόγχη και
• Τέσσερα (4) μαχαίρια

Επιπροσθέτως, βεβαιώθηκαν τέσσερις (4) παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. σε βαθμό πλημμελήματος, τέσσερις (4) σε βαθμό πταίσματος και επιβλήθηκαν τριάντα τέσσερα (34) διοικητικά πρόστιμα.

Τονίζεται ότι οι αστυνομικές αυτές επιχειρήσεις έχουν ως κύρια χαρακτηριστικά τη διενέργεια συστηματικών ελέγχων και ερευνών, την αυξημένη αστυνομική παρουσία και τη συνδυασμένη επιχειρησιακά ανταπόκριση και δράση.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

flashnews.gr

1 σχόλιο

  1. Λές και βρήκαν πυρηνική βόμβα.
    Εχει καταντήσει γελοίο πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση