GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Προστατεύω την προσωπική μου ζωή όσο μπορώ»

Για την προβολή των προσωπικής της ζωής από τα ΜΜΕ μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, λέγοντας πως «λένε διάφορα, πολλά ψέματα, πολλές αλήθ...


Για την προβολή των προσωπικής της ζωής από τα ΜΜΕ μίλησε η Αθηνά Οικονομάκου, λέγοντας πως «λένε διάφορα, πολλά ψέματα, πολλές αλήθειες». «Δεν ασχολούμαι», τόνισε.
Συνεχίζοντας σημείωσε ότι «Πλέον είμαι χαρούμενη γιατί έχουν καταλάβει οι δημοσιογράφοι ότι δεν μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Πλέον δημοσιεύουν τις φωτογραφίες χωρίς να με πάρουν καν να με ρωτήσουν αν ισχύουν ή όχι, γιατί ξέρουν ότι από εμένα δεν πρόκειται να πάρουν απάντηση».
Όσο για τον τρόπο που χειρίζεται τη δημοσιότητα, μιλώντας στο TV Glam, τόνισε πως «το μόνο που κάνω είναι να προσπαθώ να μην ακούω, να μη μαθαίνω, να μη με απασχολεί το τι γράφεται για μένα και να κρατάω την προσωπική μου ζωή μόνο για μένα και τους ανθρώπους που έχω δίπλα μου και να τους προστατεύω όσο μπορώ».
«Είναι ένα δύσκολο κομμάτι, που, όμως, όσο περνούν τα χρόνια, μαθαίνεις να το διαχειρίζεσαι όλο και πιο απλά, χωρίς να σε επηρεάζει και τόσο» κατέληξε.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση