GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άνθρωπος - μυστήριο αγόρασε το σπίτι του Λένον στο Λίβερπουλ

Το σπίτι όπου πέρασε τα 5 πρώτα χρόνια της παιδικής του ηλικίας ο Τζον Λένον δημοπρατήθηκε την Τρίτη στο Λίβερπουλ  προς 480.000 βρετα...


Το σπίτι όπου πέρασε τα 5 πρώτα χρόνια της παιδικής του ηλικίας ο Τζον Λένον δημοπρατήθηκε την Τρίτη στο Λίβερπουλ προς 480.000 βρετανικές λίρες (περίπου 560.000 ευρώ), ποσό διπλάσιο από τις αρχικές εκτιμήσεις.
Ένας ανώνυμος πλειοδότης αγόρασε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας τη μονοκατοικία όπου ο Λένον πέρασε τα 5 πρώτα χρόνια της ζωής του, εις απογοήτευση άλλων θαυμαστών των Μπίτλς που έκαναν προσφορές για το σπίτι.
«Θα ήθελα πολύ να γίνει δικό μου», δήλωσε ο Τζάκι Χολμς που ταξίδεψε από το Λονδίνο προκειμένου να παραστεί στη δημοπρασία. «Προσωπικά δεν νομίζω ότι αξίζει τα χρήματα που δόθηκαν. Είναι το πιο ακριβό σπίτι στην περιοχή. Αυτός είναι ο λόγος που η κοινή λογική επικράτησε στο τέλος», είπε.
Ένας από τους προηγούμενους ιδιοκτήτες, ο οποίος δεν ήθελε να κατονομαστεί είπε στο γερμανικό πρακτορείο Ειδήσεων ότι πιθανώς η χήρα του Λένον ήταν στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής που κέρδισε το σπίτι: «Η Γιόκο (Όνο) ήταν μάλλον στο τηλέφωνο», είπε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση