GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προωθούν ολοκληρωμένο Σχέδιο Κινητικότητας Λευκωσίας

Την προώθηση του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Κινητικότητας της Λευκωσίας συζήτησαν την Παρασκευή Υπουργός Συγκοινωνιών και Δήμαρχος Λευκωσ...


Την προώθηση του Ολοκληρωμένου Σχεδίου Κινητικότητας της Λευκωσίας συζήτησαν την Παρασκευή Υπουργός Συγκοινωνιών και Δήμαρχος Λευκωσίας.

Μετά τη συνάντηση ο κ. Μητσόπουλος δήλωσε ότι πρόκειται «για ένα σχέδιο το οποίο με διεθνείς συμβούλους έχει επεξεργαστεί το Υπουργείο Συγκοινωνιών και Έργων που ουσιαστικά οδηγεί στην αναζωογόνηση του αστικού εμπορικού πυρήνα της Λευκωσίας με σύγχρονες προσεγγίσεις, φιλικές προς τον άνθρωπο και φιλικές προς το περιβάλλον».

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών είπε ακόμα ότι συζητήσαμε τους σχεδιασμούς που γίνονται για τη χρήση μικρών λεωφορείων στην εντός των τειχών, κατά κύριο λόγο, Λευκωσία που θα συμβάλει στην αναζωογόνηση της περιοχής αυτής, η οποία παραμένει, σε μεγάλο βαθμό, σήμερα υποβαθμισμένη.

«Στόχος μας είναι πώς, σε συντονισμό και με άλλα Υπουργεία, θα μπορέσουμε να αξιοποιήσουμε τη νέα προγραμματική περίοδο της Ευρωπαϊκής Ένωσης ώστε κάποιους από τους σχεδιασμούς αυτούς να τους εντάξουμε στα Προγράμματα Ευρωπαϊκής Χρηματοδότησης», είπε ο Υπουργός Συγκοινωνιών, σύμφωνα με ανακοίνωση.

sigmalive.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση