GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου ζήτησε η οικογένεια Φωκά

του Αιμίλιου Πολυγένη. Την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου ζήτησε σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, η οικογένεια Φωκά για ν...


του Αιμίλιου Πολυγένη.

Την παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου ζήτησε σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, η οικογένεια Φωκά για να λυθεί η διαφορά που έχει o επιχειρηματικός όμιλος με τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα η κόρη του επιχειρηματία βρέθηκε σήμερα στην Ιερά Σύνοδο και ζήτησε από τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να μεσολαβήσει ώστε ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος να υποχωρήσει και να μην προχωρήσει στην έξωση της επιχείρησης Fokas από το ακίνητο που βρίσκεται στην οδό Τσιμισκή και ανήκει στην Ι. Μονή Αγίας Θεοδώρας της Μητρόπολης Θεσσαλονίκης.

Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης πάντως δεν δείχνει να υποχωρεί καθώς δηλώνει πως για το συγκεκριμένο ακίνητο υπάρχουν άλλες συμφέρουσες προτάσεις από άλλα πολυκαταστήματα που ενδιαφέρονται για το ακίνητο και πρέπει να διαφυλάξει τα συμφέροντα της Ι. Μονής.

1 σχόλιο

  1. Σρ @ρχιδια του ο τραγος αν θα πεταχτουν στο δρομο οικογενειες εργαζομενων. Το παραδακι που ορεγεται ειν πιο καυτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση