GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στόχος η γρήγορη προσαρμογή για Λαμέλα

Την επιθυμία να προσαρμοστεί οσο το δυνατόν γρηγορότερα στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο ταλαντούχος μ...


Την επιθυμία να προσαρμοστεί οσο το δυνατόν γρηγορότερα στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ, εξέφρασε ο ταλαντούχος μέσος της Τότεναμ, Έρικ Λαμέλα.
Ο Αργεντινός μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρόμα στα «σπιρούνια» έναντι 30 εκατ. λιρών και θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν στο «Νησί» και όχι μόνο.
Μέχρι στιγμής ο Λαμέλα έχει αγωνιστεί σε τέσσερα παιχνίδια της ομάδας, με τον 21χρονο να τονίζει με δηλώσεις του πως θέλει όσο το δυνατόν γρηγορότερα συνηθίσει και να προσπαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού της Πρέμιερ Λιγκ.
«Το αγγλικό ποδόσφαιρο στηρίζεται περισσότερο στην φυσική κατάσταση, την ώρα που στην Ιταλία το παιχνίδι βασίζεται περισσότερο στην τακτική», ανέφερε σε πρώτο βαθμό.
«Μιλάω πολύ με τους συμπαίκτες μου και ξέρω πως πρέπει να υιοθετήσω όσο το δυνατόν γρηγορότερα το νέο τρόπο παιχνιδιού, εάν θέλω να εξασφαλίσω μία θέση στην Τότεναμ και στην εθνική ομάδα», δήλωσε στη συνέχεια.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση