GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Πάντεφ ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εθνική

Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της ΠΓΔΜ, Γκόραν Πάντεφ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, α...


Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της ΠΓΔΜ, Γκόραν Πάντεφ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, απογοητευμένος από την «εικόνα αποσύνθεσης» που παρουσιάζει η εθνική της χώρας.
«Στην εθνική ομάδα της χώρας κυριαρχεί μία χαοτική κατάσταση, διάλυση του συστήματος, η οποία κορυφώθηκε με την ταπεινωτική ήττα από τη Σερβία την Τρίτη και την τελευταία θέση που καταλάβαμε στον όμιλο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλου 2014.
Ως αρχηγός της εθνικής δεν μπορώ να μένω σιωπηλός και να παρακολουθώ αμέτοχος τις καταστάσεις αυτές και αναλαμβάνω την ευθύνη» ανέφερε ο Γκόραν Πάντεφ σε συνέντευξή του σε αθλητική εφημερίδα των Σκοπίων.
Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, ο 30χρονος Γκόραν Πάντεφ, ο οποίος είναι ο πλέον γνωστός ποδοσφαιριστής της ΠΓΔΜ και αγωνίζεται στην ιταλική Νάπολι, πρόσθεσε ότι μεγάλη ευθύνη για την «εικόνα ντροπής» που παρουσιάζει η εθνική ομάδα της χώρας φέρει και η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της ΠΓΔΜ.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση