GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σάρκα και οστά» στο… όνειρο

Πραγματικότητα θα αρχίσει να γίνεται (επίσημα) από σήμερα στις 7 το απόγευμα το όνειρο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ,

Πραγματικότητα θα αρχίσει να γίνεται (επίσημα) από σήμερα στις 7 το απόγευμα το όνειρο του νέου γηπέδου της ΑΕΚ,
με την προκήρυξη της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 30 εκατ. ευρώ στη Γενική Συνέλευση της «Δικέφαλος 1924».

Η παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη αποτελεί κίνητρο και προσδίδει σιγουριά για την ανέγερση της «Αγιας Σοφιάς» στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας.

Με τον γνωστό επιχειρηματία «μπροστάρη» η ανταπόκριση είναι τεράστια και μαζί του έχουν ταχθεί δυνατοί «συμπαίκτες», οι οποίοι αναμένεται να συμμετάσχουν ενεργά στο σπουδαίο αυτό πρότζεκτ.

Όπως γράφει σήμερα η SportDay, στην Α.Μ.Κ. θα συμμετάσχουν εκτός από τον Πέτρο Παππά και τον Πόλυ Χατζηιωάννου και οι Γιώργος Δαλακούρας, Μάκης Αγγελόπουλος, Βασίλης Σαραντίτης, Γκίκας Γκούμας, Δημήτρης Στεφάνου, Μιχάλης Σάλλας.

Πρόκειται επιτυχημένους επιχειρηματίες, οι οποίοι αποτελούν δυνατά οικονομικά «χαρτιά» και προκύπτουν αισιόδοξα μηνύματα πως το εγχείρημα θα πετύχει.

Από εκεί και πέρα, σημαντική θεωρείται και η συμβολή του κόσμου στην ανέγερση του νέου γηπέδου, αφού από τις πωλήσεις των εισιτηρίων διαρκείας (περισσότερα από οποιαδήποτε άλλη ελληνική ομάδα φέτος) το 50% των χρημάτων είναι για αυτό τον σκοπό.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν πως πρόκειται για ένα ποσό της τάξεως του 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ από σήμερα όποιος επιθυμεί να συνδράμει θα μπορεί να το κάνει ακόμα και αν δεν έχει αγοράσει κάρτα διαρκείας. Μάλιστα, σύντομα θα γίνει γνωστός ο λογαριασμός που όποιος φίλαθλος επιθυμεί με 10 ευρώ θα μπορεί να αγοράσει μετοχή της εταιρείας.

Παράλληλα, όμως, αναμένεται να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση και από επιφανείς οπαδούς της ΑΕΚ του εξωτερικού και κυρίως από την Κύπρο, που είναι διατεθειμένοι να σταθούν στο πλευρό του Μελισσανίδη και να κάνουν μαζί πραγματικότητα το μέχρι πρότινος όνειρο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση