GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την πάτησε ο Τζαμτζής στη Βουλή: "Φαινόμαστε μ@λ@κες" (Βίντεο)...

Σε φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία στη Βουλή για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Η ένταση σχετικά με τη ...

Σε φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία στη Βουλή για την άρση ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Η ένταση σχετικά με τη διαδικασία φάνηκε και από την οργισμένη αντίδραση του βουλευτή της ΝΔ Ιορδάνη Τζαμτζή οποίος εκτελούσε καθήκοντα ψηφολέκτη.
Ο ίδιος ξεχνώντας πως το μικρόφωνο του ήταν ανοιχτό είπε: "λοιπόν τώρα ναι, φαινόμαστε μ@@@@@ς να πούμε".
Υπενθυμίζεται ότι υπέρ της άρσης ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής Ευστάθιου Μπούκουρα, Γιώργου Γερμενή, Παναγιώτη Ηλιόπουλου, Ηλία Παναγιώταρου, Ηλία Κασιδιάρη και Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλου, ψήφισε η Ολομέλεια της Βουλής. Οι έξι βουλευτές βρίσκονται στη διάθεση της Δικαιοσύνης.
Συγκεκριμένα, στην περίπτωση των κ.κ. Γερμενή, Ηλιόπουλου και Μπούκουρα καταγράφηκαν 246 ψήφοι υπέρ και ένα άκυρο, το οποίο ανήκει στον ανεξάρτητο βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.
Όσον αφορά τις δύο υποθέσεις του Ηλία Παναγιώταρου, στην πρώτη έλαβε 246 υπέρ, με τον Βασίλη Καπερνάρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων να ψηφίζει "παρών" και στη δεύτερη έλαβε 247 ψήφους υπέρ της άρσης ασυλίας.
Στην ψηφοφορία για τον Ηλία Κασιδιάρη η κάλπη έβγαλε 247 "υπέρ", ενώ, τέλος για τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο, υπήρξαν 246 ψήφοι υπέρ της άρσης και ένα λευκό.

Τζαμτζής στη Βουλή by CDemo83

1 σχόλιο

  1. ΑΥΤΟΣ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΩΝ 144 ΚΙΛΩΝ,
    ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΓΡΟΤΗΣ..
    ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΛΙΕΣ ΡΕ ΜΠΑΖΟ!!ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΣΕΙΣ ΣΤΟΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ ΣΟΥ;
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση