GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθηγητής χρησιμοποιούσε στυλό κάμερα για να παίρνει μάτι τις φοιτήτριες

Ένας καθηγητής κτηνιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα χρησιμοποιούσε ένα ειδικό στυλό με κάμερα για να καταγράφει κρυφά τις φοιτήτριε...

Ένας καθηγητής κτηνιατρικής στο Πανεπιστήμιο της Φλόριντα χρησιμοποιούσε ένα ειδικό στυλό με κάμερα για να καταγράφει κρυφά τις φοιτήτριες της πανεπιστημιούπολης. Σύμφωνα με τις Αρχές, ο 65χρονος Ντον Α. Σάμιουελσον χρησιμοποιούσε το στυλό αυτό για να καταγράψει βίντεο και φωτογραφίες του στήθους και των μηρών αρκετών φοιτητριών.

Μία από τις φοιτήτριες έπιασε στα "πράσα" τον καθηγητή να προσπαθεί να τραβήξει βίντεο κάτω το πουκάμισό της, τη φούστα της και ανάμεσα στους μηρούς της. Οι αστυνομικές αρχές βρήκαν και κατάσχεσαν το στυλό - κάμερα, το οποίο ο 65χρονος καθηγητής παραδέχτηκε ότι ανήκε στον ίδιο, ωστόσο ισχυρίστηκε ότι το χρησιμοποιούσε για να αποδείξει ότι οι φοιτήτριες δεν φορούσαν εσώρoυχα.

Οι κατηγορίες εναντίον του Σάμιουελσον συγκλόνισαν τους φοιτητές του και ιδιαίτερα τις κοπέλες, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της ηδονοβλεψίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση