GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζιτζικώστας: Γιορτάζουμε τη νίκη κατά των άκρων

Μόνο στη σημερινή ημέρα αναφέρθηκε στη σύντομή δήλωσή του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά σ...



Μόνο στη σημερινή ημέρα αναφέρθηκε στη σύντομή δήλωσή του ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε αναφορά στις προηγούμενες δηλώσεις και πράξεις του που προκάλεσαν έως και κρίση ανάμεσα στους κυβερνητικούς εταίρους.
«Γιορτάζουμε τη νίκη κατά του φασισμού και του ναζισμού, κατά των άκρων και των ακροτήτων. Ταυτόχρονα, τιμούμε όλους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους, για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι» ανέφερε ο κ. Τζιτζικώστας αποχωρώντας άρον-άρον μπροστά από τα μικρόφωνα.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Ti μαλακίες είναι αυτές; Τώρα έγινε η επέτειος του ΟΧΙ επέτειος κατά των άκρων? Δηλαδή αν μας είχε επιτεθεί ένα δημοκρατικό κράτος θα έπρεπε να είχαμε παραδώσει τη χώρα? Ο αγώνας ήταν η Ελλάδα κατά της Ιταλίας και της Γερμανίας και ΟΧΙ αγώνας κατά του φασισμού και του ναζισμού. Απόδειξη ότι ο Μεταξάς, ενώ ήταν φιλογερμανός έβαλε την Ελλάδα πάνω από την ιδεολογία του. Έχουμε αλλοτριωθεί πλήρως από την συνεχόμενη προπαγάνδα τους και δεν ξέρουμε πια ούτε τι λέμε ούτε τι ποστεύουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση