GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γ. Σούρλας: “Συνεχίζουμε τον αγώνα κατά της διαφθοράς”

Μετά τη δημοσιοποίηση των πεπραγμένων της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τ...


Μετά τη δημοσιοποίηση των πεπραγμένων της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον πρώτο χρόνο από την ανάληψη των καθηκόντων του ο Γ. Σούρλας, δήλωσε...

«Με την εκπόνηση για πρώτη φορά Εθνικών Σχεδίων για τη Διαφάνεια και τα ανθρώπινα δικαιώματα τέθηκαν οι βάσεις για συστηματική, μεθοδική προσπάθεια για την αντιμετώπιση των ζητημάτων αυτών που αποτελούν εκ των πραγμάτων προτεραιότητα για τη χώρα μας.

Με το άνοιγμα δέκα φακέλων, όπως των offshore, των πλαστών και εικονικών τιμολογίων, του λαθρεμπορίου καυσίμων κ.ά., αποδείχθηκε ότι οι απώλειες για την εθνική οικονομία ξεπερνούσαν τα 12δις ευρώ το χρόνο.

Αν είχαν παταχθεί εγκαίρως αυτά τα κυκλώματα, ούτε η χώρα μας θα είχε αυτό το χρέος, ούτε θα χρειάζονταν περικοπές μισθών και συντάξεων.

Το γεγονός ότι για όλες αυτές τις δραστηριότητες ενός χρόνου, οι δαπάνες της Γενικής Γραμματείας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ήταν ελάχιστες (1342ευρώ), σημαίνει ότι δεν χρειάζονται απαραίτητα μεγάλα πόσα για τον επιτελικό σχεδιασμό της πάταξης της διαφθοράς. Εκείνο που χρειάζεται είναι η απόφαση για αγώνα χωρίς συμβιβασμούς και υπολογισμό προσωπικού και πολιτικού κόστους.

Χρειάζεται Σχέδιο Δράσης και αυτό υπάρχει. Χρειάζεται πολιτική βούληση και αυτή είναι εκπεφρασμένη από τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά».

Με δεδομένα όλα αυτά και με ορατά ήδη αποτελέσματα, κατέληξε ο κ. Σούρλας θα συνεχίσουμε τον αγώνα κατά της διαφθοράς, σε μετωπική σύγκρουση με τους πάσης φύσεως διαπλεκόμενους. Σύμμαχο σε αυτή την προσπάθεια είναι πλέον έκδηλο ότι έχουμε και τους πολίτες, οι οποίοι έχουν αντιληφθεί ότι είναι τα μεγάλα θύματα της διαπλοκής.

2 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος10 Οκτ 2013, 7:22:00 μ.μ.

    Είναι τροπή άνθρωποι που πιστεύουν στο μίσος, στο ρατσισμό , στο Ναζισμό στην αδιαφάνεια, στην διαφθορά, στο νταβατζιλίκι στο {ο δικό μας και ο άλλος} να πληρώνονται από τον Ελληνικό ΛΑΌ..

    Αν δεν καταλάβουμε όλοι ότι η διαφθορά φρέναρε ΚΑΙ ΦΡΕΝΆΡΕΙ την ανάπτυξη της χώρας δε θα κάνουμε ούτε ΕΝΑ βήμα να βγούμε από τα ΚΟΠΡΑΝΑ ΜΑΣ..

    Ας πούμε αλήθειες παντού στην Ε.Ε , ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ.. να σταματήσουν τα ρουσφέτια, τα λαδώματα, οι ανομίες που ανθούν μαζί και οι ΝΑΖΙ…

    Η παγκόσμια ΝΟΜΙΜΗ συναλλαγή είναι ποινικοποιημένη στο όνομα του ψευτωπατριωτισμού και της τιμής του ρατσιστή ΝΑΖΟεθνικιστή ..

    Τα κράτη διοικούνται από δήθεν {δημοκράτες} θέλουν νόμους ΜΌΝΟ για τους άλλους και μακριά ΑΠΟ ΑΥΤΟYΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΈΝΑ ΤΟΥΣ ...πια κεκτημένα; ΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙ ΕΥΘΗΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ;η να τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι ;η να κάνουν ρουσφέτια;

    Η διαφθορά αν δεν παταχτεί αναπτύξει ΔΕΝ ΘΑ ΎΠΑΡΞΗ ΟΎΤΕ και στην Ε.Ε..Σκάνδαλα και κλεψιές παντού, από κόμματα; από οργανισμούς μέχρι τον μπακάλη..

    Είναι όλοι διεφθαρμένοι; ΌΧΙ βέβαια ...είναι όμως ώρα να κάνουμε το λογαριασμό ώστε πληρώσει ο κάθε ένας μας ότι του αναλογεί και ΌΧΙ ΟΡΙΖΌΝΤΙΑ ,γιατί έτσι θα ξεφεύγουν πάντα τα μεγάλα ψάρια..

    Θέλουμε καινούργιους νομούς από την Ευρωπαϊκή Ένωση που θα συμφωνηθούν και θα τηρηθούν από τα Κράτη Έθνη χωρίς παραθυράκια ΑΛΛΑ και να εφαρμόζονται εξίσου από ΟΛΟΥΣ , αλλιώς ας φύγουμε από ΑΥΤΉ την Ευρωπαϊκή Ένωση , γιατί αλλιώς ο Κασιδιάρης και ο κάθε Κασιδιάρης με κουστούμι η χωρίς θα μας πουλά ΤΡΕΛΆ ότι για όλα φταίνε οι Εβραίοι .. ο Κασιδιάρης μπορεί σε λίγο θα μας πει ότι είναι και ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ποιος ξέρει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα καταφέρουν πάλι τα δικά μας παλικάρια να ανοίξουν παραθυράκια ίσως και πόρτες!!!!

      Διαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση