GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανασάνε το κέντρο της πόλης των Τρικάλων

Με μια επιχείρηση-αστραπή, από τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, η Δημοτική Αρχή απάλλαξε από βρωμιές (... ετών) την οδό 28ης Οκτωβρ...


Με μια επιχείρηση-αστραπή, από τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής, η Δημοτική Αρχή απάλλαξε από βρωμιές (... ετών) την οδό 28ης Οκτωβρίου, όπου διεξάγεται η λαϊκή αγορά.

Την επιχείρηση συντόνισε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας Θόδωρος Σπανός και συμμετείχαν οχήματα του τμήματος καθαριότητας, τα οποία έπλυναν τους δρόμους, καθάρισαν τη νησίδα (... όπου πρόκειται σύντομα να τοποθετηθούν κιόσκια σύμφωνα με το σχεδιασμό που υπάρχει για τη νέα λαϊκή αγορά της πόλης) και κλάδεψαν τα δέντρα τα οποία έτειναν να γίνουν επικίνδυνα. Παρόντες στην όλη «επιχείρηση» και ο δήμαρχος Χρήστος Λάππας και ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Βαβύλης. Μιλώντας στο trikalavoice.gr ο δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας σημείωσε ότι «η καθαριότητα του κεντρικότερου δρόμου της πόλης εντάσσεται στο πλαίσιο του ενδιαφέροντος της δημοτικής αρχής για την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. Προχωράμε σήμερα στον εξωραϊσμό της 28ης Οκτωβρίου, ώστε να γίνει πραγματικά ένας δρόμος που να μπορείς να περπατάς ευχάριστα. Συνεχίζεται ο διάλογος και για τη νέα λαϊκή αγορά της πόλης και σύντομα θα είμαστε σε θέση να κάνουμε ανακοινώσεις».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του trikalavoice.gr το σχέδιο για τη νέα λαϊκή προβλέπει τη διαπλάτυνση της νησίδας, έτσι ώστε να τοποθετηθούν τα «σπιτάκια» των παραγωγών, ενώ πιθανότατα θα επιτρέπεται μόνο η διέλευση οχημάτων και θα είναι αδύνατη η στάση και η στάθμευση αυτών.

1 σχόλιο

  1. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε
    - εκατομμύρια άνθρωποι είναι απολυμένοι, άνεργοι, νέοπτωχοι
    - δεκάδες χιλιάδες σε διαθεσιμότητα
    - πληρώνουν 3 φόρους στα ακίνητα ΦΑΠ 2011, 2012, 2013, το χαράτσι του 2013 και διπλούς φόρους στα αυτοκίνητα.
    - πληρώνουν φόρο εισοδήματος και του χρόνου οι φόροι σε όσους έχουν παιδιά αυξάνονται κατά 80 έως 600% !
    Αυτά κάνει η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και δεν πέφτει η Χ.Α, αλλά παραμένει σε υψηλά ποσοστά.

    Ούτε επίδομα θέρμανσης, ούτε φοροαπαλλαγές για τα παιδιά, φόροι σε ακίνητα και αγροτεμάχια και περιμένουν ψήφους ; Ο Ελληνικός λαός τους υβρίζει πατόκορφα με αυτά που κάνουν ! Και φυσικά όσοι φύγουν από την Χ.Α δεν θα πάνε στη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, αλλά σε άλλα κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση