GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λουκέτο στο Μουσείο Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών

Κλειστό παραμένει το Μουσείου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, λόγω της απεργίας του προσωπικού για το μέτρο της διαθεσιμότητας. ...


Κλειστό παραμένει το Μουσείου Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, λόγω της απεργίας του προσωπικού για το μέτρο της διαθεσιμότητας.

Σε σημερινή τους επιστολή προς τα ΜΜΕ, οι υπάλληλοι αναφέρουν ότι: "Eάν εφαρμοστεί η επικείμενη διαθεσιμότητα, υπάρχει κίνδυνος το μισό προσωπικό να μη συνεχίσει να εργάζεται στο Μουσείο, γεγονός που εκ των πραγμάτων δυσχεραίνει το έργο του και οδηγεί σε αναστολή πολλές από τις λειτουργίες του.

Το Μουσείο παραμένει κλειστό εκτός από τις καθημερινές και την πρώτη και τελευταία Κυριακή κάθε μήνα. Κατά συνέπεια, δεν πραγματοποιούνται οι καθιερωμένες πια δωρεάν ξεναγήσεις κάθε πρώτη Κυριακή του μήνα και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα για οικογένειες κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα.

Επίσης, δεν πραγματοποιούνται τις καθημερινές τα εκπαιδευτικά προγράμματα και οι ξεναγήσεις για τα σχολεία, ούτε και οι ξεναγήσεις για άλλες ομάδες ενηλίκων. Λυπούμαστε ακόμα, για την αναστάτωση που μπορεί να έχει προκληθεί με τις ακυρώσεις-αναβολές των προγραμματισμένων εκδηλώσεων (ημερίδες, διαλέξεις, συναυλίες, παραστάσεις, συνέδρια, κ.α.), όλο αυτό το διάστημα".

sofokleousin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση