GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρώτο με απώλειες το κόμμα του Γιούνκερ

Τα πρώτα αποτελέσματα από τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στο Λουξεμβούργο δείχνουν απώλειες για το Χριστιανικό Κοινωνικό Λαϊκό ...

Τα πρώτα αποτελέσματα από τις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στο Λουξεμβούργο δείχνουν απώλειες για το Χριστιανικό Κοινωνικό Λαϊκό Κόμμα (CSV) του πρωθυπουργού Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ.
Το CSV αναμένεται να κερδίσει περίπου το 35% των ψήφων, σύμφωνα με τα μερικά αποτελέσματα που υπάρχουν μετά την καταμέτρηση των ψήφων σε περίπου το 20% των εκλογικών τμημάτων σε σύγκριση με το 38% που είχε συγκεντρώσει το 2009.
Το φιλελεύθερο Δημοκρατικό Κόμμα (DP) δείχνει να ανεβάζει το ποσοστό του κατά δύο μονάδες στο 17%, σύμφωνα με τα πρώτα αυτά αποτελέσματα, ενώ το Σοσιαλιστικό Κόμμα (LSAP) φαίνεται να πέφτει στο 18,7% από το 21,5% που είχε λάβει πριν από τέσσερα χρόνια.
Οι Πράσινοι φαίνεται ότι παραμένουν σταθεροί στο 11%.
Ακόμη ωστόσο δεν υπάρχουν αποτελέσματα από την πρωτεύουσα, την πόλη του Λουξεμβούργου, τα οποία θεωρείται ότι αποτελούν έναν σημαντικό παράγοντα όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα των εκλογών.
(Πηγή:ΑΠΕ)

7 σχόλια

  1. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΟΥΝΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΤΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙΑ .ΑΝΤΕ ΔΡΟΜΟ ΛΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ΑΞΕΣΤΟΙ 3 ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ.ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΗ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
    ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΟΣΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΒΟΘΡΟΥΣ
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΚΑΤΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΧΤΗ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΕ.ΤΣΟΝΤΟΒΙΟΙ ΤΣΑΤΣΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΕΒΕΣΤΕ ΑΙΣΧΡΟΙ.ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΜΕ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΧΕΣΤΗΚΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΨΟΦΙΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΞΑΝΑΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΕΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΦΘΑΛΙΝΗ ΤΟΝ ΣΤΟΛΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ΛΑΘΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ.ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΓΓΛΙΕΣ.ΑΝΤΕ ΚΟΜΠΙΝΑΔΟΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η πίεση που δέχεται η ελληνική κοινωνία από την Τρόικα, ΝΔ- ΠΑΣΟΚ ( και με τις πλάτες της ΔΗΜΑΡ ) είναι αφόρητη.

    Αυτή τη στιγμή εκατομμύρια άνθρωποι είναι άνεργοι ή με μισθούς/συντάξεις πείνας, και υποχρεώνονται να πληρώνουν 4 και 5 φόρους σε εισοδήματα, ακίνητα και αυτοκίνητα. Επιπλέον με τους νέους φόρους στα ακίνητα και οικόπεδα του 2014 , καθώς και με την κατάργηση του αφορολογήτου για τα παιδιά, του χρόνου κάθε οικογένεια θα πληρώνει φόρο άνω των 2500 έως 5000 ευρώ δημιουργώντας μια ... κολασμένη κατάσταση για το 90% των Ελλήνων.

    Όλο αυτό το φορομπηχτικό σκηνικό θα οδηγήσει σε μια σιωπηλή αγανάκτηση που θα εκφραστεί στις κάλπες που θα στηθούν. Τα διαπλεκόμενα ( αστεία ) γκάλοπ είναι εκτός πραγματικότητας, την ώρα που δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι είναι σε διαθεσιμότητα. Ο Σύριζα θα ξεπεράσει το 35% και η Χ.Α το 15 με 20% ( αν δεν υπάρχει ο κόσμος που την ψηφίζει από αγανάκτηση και όχι επειδή πιστεύει την ιδεολογία της θα στραφεί σε όποιο άλλο ακραίο κόμμα εμφανιστεί ). Οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ θα ξεπεράσουν το ΠΑΣΟΚ, που μαζί με τη ΔΗΜΑΡ θα περάσουν το 3% μόνο αν κατέβουν μαζί ( μαζί θα πιάσουν ένα 4 ώς 5% )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. TO AΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΛΩΦΙΚΑ.ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ
    ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
    ΚΟΛΟΚΥΘΑ.ΣΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΛΑΔΑ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΡΟΥΒΛΙΑ
    ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΓΗΡΑΤΙΑ ΣΟΥ ΤΡΩΣ ΡΟΥΒΛΙΑ Η ΛΙΡΕΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΕΕΕΕΕ.
    ΑΠΟΡΩ ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΨΟΦΙΣΑΝΕ ΕΠΕΣΕ ΝΤΙΝΤΙΝΤΙ ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΜΥΤΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΘΙΑΣΟ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟ ΧΑΡΤΙ.
    ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΕ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΚΚΙΝΟΚΩΛΟΙ ΤΟΥ ΚΚΕ.ΜΑΖΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΑΠΑΤΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΕΞΑΡΤΗΘΕΙ ΕΑΝ ΚΥΝΗΓΗΣΗ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ.ΕΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΦΑΓΩΘΗΚΑΝ ΜΥΘΩΔΗ ΠΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΑΜΕΣΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΑΔΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΦΟΡΟΙ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΥΠΕΡΑΞΙΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΕΚΡΗ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση