GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συναντήθηκαν Παπούλιας – Βενιζέλος

Δηλώσεις Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και Αντιπροέδρου Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλου κατά συνάντη...


Δηλώσεις Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια και Αντιπροέδρου Κυβέρνησης και Υπουργού Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλου κατά συνάντησή τους στο Προεδρικό Μέγαρο:
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Kαλησπέρα, κύριε Πρόεδρε.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Καλωσορίσατε.
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Θα σας ενημερώσω για την επίσκεψή μου στην Αλβανία και για τις επισκέψεις στο Ισραήλ και στην Παλαιστίνη.
ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Σας παρακολουθώ.
ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Αλλά έχουμε και πολλά άλλα κρίσιμα εσωτερικά θέματα. Για μένα είναι μια πολύ μεγάλη προσωπική και θεσμική ικανοποίηση το γεγονός ότι, επιτέλους, λαμβάνονται μέτρα για τη Χρυσή Αυγή. Θυμάστε πόσες φορές το είχα θέσει και σε σας και δημοσίως και στη Βουλή.
Είναι, επίσης, ανοικτή η κρίσιμη διαπραγμάτευση με την τρόικα. Υπάρχει μια ανακύκλωση προβλημάτων και προβληματισμών, που αδικούν τις θυσίες και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού και περιμένουμε να σχηματιστεί η νέα γερμανική κυβέρνηση, γιατί χρειάζεται μια αντιμετώπιση, η οποία θα δώσει μια πολιτική προοπτική στην Ευρωζώνη και να δείξουν οι εταίροι μας ότι αντιλαμβάνονται το τεράστιο έργο που έχει επιτευχθεί εδώ, να μην το κλονίζουν. Γιατί πρέπει να προχωρήσουμε πια εκεί που πρέπει: στην ανάπτυξη και στην απασχόληση.
Σας φέρνω χαιρετισμούς από τον ομόλογό σας της Αλβανίας, από τον ομόλογό σας της Παλαιστινιακής Αρχής και φυσικά, θα σας ενημέρωσε και ο Πρωθυπουργός, για τους θερμούς χαιρετισμούς του Προέδρου του κράτους του Ισραήλ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Ευχαριστώ, κύριε Αντιπρόεδρε. Είναι θέματα τα οποία σας απασχόλησαν και ήσασταν ο πρώτος, ο οποίος τα αντιμετώπισε και δηλώσατε αυτά που έπρεπε να έχετε δηλώσει εκείνη την εποχή. Βέβαια λίγοι οι πιστοί, αλλά πολλαπλασιάστηκαν εν συνεχεία.

ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ: Σας ευχαριστώ, κύριε Πρόεδρε.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση