GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανθρώπινο δικαίωμα η τοποθέτηση βιοχημικών τουαλετών στις πλατείες των πόλεων

Γράφει ο Φώτης Αλεξόπουλος* Έχει διαπιστωθεί ότι η εγκατάσταση Βιοχημικής Τουαλέτας στις πλατείες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια ...


Γράφει ο Φώτης Αλεξόπουλος*

Έχει διαπιστωθεί ότι η εγκατάσταση Βιοχημικής Τουαλέτας στις πλατείες σε όλη την Ελληνική Επικράτεια δεν είναι τόσο Διαδεδομένη Σε Παρά πολλές Πόλεις της Ελλάδας ακόμα ,έχουμε συνηθίσει τον «Παλιό τρόπο»:, όπως το να επισκεφτεί κάποιος προς «Ανάγκη» του ,είτε ένα διπλανό κατάστημα ,(επί της Πλατείας), είτε να επισκεφτεί κάποια «κρυφή» γωνία της Πλατείας με «Τσιλιαδόρο» πάντα την σύζυγο, η τον σύζυγο, αντίθετα ..

Πρόκειται σαφώς για εικόνες τριτοκοσμικής χώρας, που καταγράφονται συχνά πυκνά από όλους μας και έχουν διαπιστωθεί και πολλές φορές ως Άρθρα σε έντυπα Μ.Μ.Ε ….

Δεν θα έπρεπε οι Δήμοι να φροντίζουν για την σωστή διαβίωση των πολιτών τους μέσα στις Πόλεις ?

Δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα να υπάρχουν Δημοτικές εγκαταστάσεις ,που να μας δίνουν το δικαίωμα να ζούμε και να λειτουργούμε ως ανθρώπινα Όντα μέσα στις Πόλεις ?

Όσο για Τα λειτουργικά Έξοδα που θα επικαλεστεί Κάποιος , δεν Υπάρχουν ,αφού η Τεχνολογία έχει Φροντίσει να Έχουν κατασκευαστεί Βιοχημικές Τουαλέτες με συνεχομένων 4.000 χρήσεων χωρίς νερό, ρεύμα κ.λ.π …(Ελληνικής Εταιρείας) ..

Πρόταση μου είναι να Εγκατασταθούν Βιοχημικές Τουαλέτες σε όλους τους Κοινόχρηστους χώρους των Δήμων προς εξυπηρέτηση των Πολιτών.

Αυτό θα πρέπει άλλωστε να είναι και το έργο των Μελλοντικών Τοπικών Αρχόντων …Προτάσεις που θα δίνουν μια Καλύτερη Εικόνα για τους Πολίτες και την Πόλη…

Η Συγκρότηση Μελλοντικών Ευρωπαϊκών Πόλεων ! Με σεβασμό στον Άνθρωπο και στο Περιβάλλον .

Να σταματήσουμε επιτέλους να είμαστε υποκριτές και να δούμε πως θα κάνουμε πιο ανθρώπινες τις Τοπικές μας κοινωνίες ..

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν , από τα απλά καθημερινά προβλήματα των Πολιτών μας …


*Γραμματέας Για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης ΙΝΚΑ/Γενική
Ομοσπονδία Καταναλωτών Ελλάδος
Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση