GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γκέι Γάλλος υπουργός Πολιτισμού και ανιψιός του Μιτεράν εξηγεί πως φλέρταρε με άλλους υπουργούς

Ο λάτρης του Ελληνισμού Φρεντερίκ Μιτεράν, υπουργός Πολιτισμού στη Γαλλία από τον Οκτώβριο του 2009 ως τον Μάιο 2012, εξέδωσε τα απομνημο...

Ο λάτρης του Ελληνισμού Φρεντερίκ Μιτεράν, υπουργός Πολιτισμού στη Γαλλία από τον Οκτώβριο του 2009 ως τον Μάιο 2012, εξέδωσε τα απομνημονευματά του υπό τον τίτλο La Recreation (κοινώς, αναψυχή), αποκαλύπτοντας όχι απλά ότι είναι ομοφυλόφιλος (αυτό δεν ήταν μυστικό εξάλλου), αλλά πως ένιωθε έντονη έλξη για συναδέλφους του υπουργούς, πρεσβευτές, τηλεοπτικούς σταρ.

Ιδιαίτερη μνεία κάνει στη γοητεία του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ Ασάντ. Χαρακτηριστικό είναι το παρακάτω στιγμιότυπο: Κατά τη διάρκεια υπουργικού συμβουλίου, ο υπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Λοράν Βοκιέζ του έστειλε ένα σημείωμα ρωτώντας γιατί τον κοιτάζει τόσο επίμονα. Αποκαλύπτει ο Μιτεράν στο βιβλίο του για το συγκεκριμένο περιστατικό «Είναι αλήθεια ότι είναι όμορφος άνδρας, το είδος που κοιτάζεις στα αποδυτήρια ύστερα από έναν αγώνα, μιλάς μαζί του για κορίτσια, αλλά σκέφτεσαι κάτι άλλο».

Αλλη χαρακτηριστική σκηνή είναι αυτή που περιγράφει με την Κριστίν Λαγκάρντ να τραβάει από το μανίκι τον Μιτεράν για να τον συμμορφώσει όταν φλέρταρε επίμονα με άντρες σε συναντήσεις. Φτάνει στο σημείο να πει ότι του άρεσαν ακόμη και οι έφηβοι γιοί του πρώην πρωθυπουργού του Φρανσουά Φιγιόν με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια πτήσης να του πει «Πρέπει να σε πετάξουμε από το αεροπλάνο αμέσως.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση