GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ηλικία, ένα νουμεράκι

Τώρα που όλα τα σε -ism έχουν μπει στο μικροσκόπιο της επαναδιαπραγμάτευσης, ήρθε η ώρα και του ageism, των ηλικιακών προκαταλήψεων δηλαδ...

Τώρα που όλα τα σε -ism έχουν μπει στο μικροσκόπιο της επαναδιαπραγμάτευσης, ήρθε η ώρα και του ageism, των ηλικιακών προκαταλήψεων δηλαδή, να αναθεωρηθούν. Υπάρχει ηλικία παροπλισμού; Και ποιος είναι πιο κατάλληλος να καταρρίψει τις διακρίσεις με βάση τη νεότητα ή την ωριμότητα από την μόδα, τον σημαιοφόρο του lifestyle.
O οίκος αξεσουάρ Cole Haan με μια πρωτοποριακή καμπάνια που ονομάζει Born in 1928 από τη χρονιά γεννησης των μοντέλων, διαλέγει για πρόσωπα της φίρμας και εκπροσώπους του ονόματος τέσσερις ανρώπους γεννημένους το 1928 – ανθρώπους που έχουν κλείσει τα 85 τους χρόνια. Η ποιήτρια Maya Angelou, o κοσμοναύτης του “Απόλλων 13″ Jim Lovell, ο θρυλικός φωτογράφος Elliott Erwitt (απαθανάτισε τον θρήνο της Τζάκι Κένεντι) και το πρώην μοντέλο China Machado φορούν ρούχα κατάλληλα, λιγότερο κατάλληλα και απρόσμενα για την ηλικία τους, και οι ασπρόμαυρες φωτογραφίες, σύμφωνα με τα μότο, συμβολίζουν την επέκταση και άλλων ορίων σε μια εποχή που το χρειάζεται.

Και να ξέρετε, σημειώνω, ότι όλα αυτά τα σκέφτομαι κάθε μα κάθε φορά που διαβάζω ένα σχόλιο για το πόσο άλλαξαν προς το χειρότερο σώμα και πρόσωπο ανθρώπων που μεγαλώνουν.
Cole Haan
Cole Haan
Cole Haan

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση