GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γαργαλιάνοι: Απείλησαν με περίστροφο μικροπωλητή στο πανηγύρι!

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τέσσερις αλλοδαπούς Αλβανικής υπηκοότητας σημειώθηκε εχθές λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο πανηγύρι των...


Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές τέσσερις αλλοδαπούς Αλβανικής υπηκοότητας σημειώθηκε εχθές λίγο πριν τα μεσάνυχτα στο πανηγύρι των Γαργαλιάνων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Gargalianoionline, λίγο μετά τις 11.30 το βράδυ του Σαββάτου (5-10) τέσσερις Αλβανοί άντρες, διαπληκτίστηκαν με μικροπωλητή στο πανηγύρι των Γαργαλιάνων και ο ένας εξ αυτών έβγαλε περίστροφο και απείλησε τον μικροπωλητή.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές οι συγκεκριμένοι αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας είναι «νεόφερτοι» (όχι πάνω από μία εβδομάδα) στην περιοχή των Γαργαλιάνων.
Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Γαργαλιάνων εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και την σύλληψή τους, με αποτέλεσμα στις 2 τα ξημερώματα την σύλληψη τριών που συμμετείχαν στο επεισόδιο.
Στην κατοχή τους, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε το περίστροφο με το οποίο απείλησαν τον μικροπωλητή. Επίσης βρέθηκαν σφαίρες, ναρκωτικά καθώς και διάφορα κλοπιμαία (dvd-player, χρυσαφικά).
Οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών συνεχίζονται.
filiatranet.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση