GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζητείται άρση ασυλίας του ΓΑΠ για το "λεφτά υπάρχουν"...

Το «λεφτά υπάρχουν» που χρησιμοποιούσε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την προεκλογική περίοδο το 2009 φαίνεται πως δεν έχει ακόμα ξεχαστεί από...

Το «λεφτά υπάρχουν» που χρησιμοποιούσε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την προεκλογική περίοδο το 2009 φαίνεται πως δεν έχει ακόμα ξεχαστεί από τον κόσμο.
Μάλιστα ένας πολίτης, o Παναγιώτης Σταμάτης, αποφάσισε να κάνει μήνυση στον κ. Παπανδρέου.
Στη Βουλή έφτασε αίτημα για την άρση ασυλίας του πρώην πρωθυπουργού μετά από μήνυση που είχε καταθέσει  για το περίφημο «λεφτά υπάρχουν».
Συγκεκριμένα στη δικογραφία που έφτασε στο Κοινοβούλιο, αναφέρεται η μήνυση ενός κατοίκου Αθηναίων κατά του κ. Παπανδρέου και παντός υπευθύνου για τη διερεύνηση του αδικήματος της εξαπάτησης εκλογέων, της διασποράς ψευδών ειδήσεων ή της έτερης αξιόποινης πράξης σε βάρος του εκλογικού σώματος κατά την προεκλογική περίοδο του έτους 2009.
Η Βουλή πάντως έχει ένα περιθώριο τριών μηνών για να στείλει το αίτημα για την άρση ασυλίας στην επιτροπή Δεοντολογίας.
Στην περίπτωση που το διάστημα αυτό παρέλθει τότε η υπόθεση πάει στο αρχείο.

2 σχόλια

  1. Ριχτον βαγγελη αρκετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν η βουλή δεν ψηφίσει υπέρ της άρσης της ασυλίας του ΓΑΠ να πάνε όλοι στο διάολο και ας έρθει η Χρυσή Αυγή μήπως δούμε άσπρη μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση