GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καρέ-καρέ η επίθεση με αυγά στον Μπαρόζο

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο έγινε «στόχος» δυο νεαρών που του πέταξαν αυγά κατά τη διάρκεια ημερίδας στη Λιέγη...

Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο έγινε «στόχος» δυο νεαρών που του πέταξαν αυγά κατά τη διάρκεια ημερίδας στη Λιέγη για το μέλλον της Ευρώπης.

Οι δυο νεαροί, αφού υπέβαλαν ερωτήσεις στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που τον κατηγόρησαν για πολιτική λιτότητας και τον θάνατο μεταναστών στη Λαμπεντούζα, στη συνέχεια εκτόξευσαν αυγά προς το μέρος του. Σύμφωνα με τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ο Μπαρόζο και οι υπόλοιποι συμμετέχοντες στο πάνελ γλίτωσαν τα αυγά και η συζήτηση συνεχίστηκε αφού πρώτα οι νεαροί αποβλήθηκαν από την αίθουσα.

Η «επίθεση» με τα αυγά, έγινε όταν την ώρα της συζήτησης ο ένας από τους δύο νεαρούς επικαλούμενος έρευνα του Ευρωβαρόμετρου είπε στον Μπαρόζο ότι «το 95% των πολιτών απορρίπτει τις πολιτικές λιτότητας αλλά δεν εισακούγεται». Συντονιστής της συζήτησης τότε τους είπε ότι βρίσκονται εκεί για να θέτουν ερωτήσεις αλλά ο Μπαρόζο τους προέτρεψε να συνεχίσουν. Τότε ο νεαρός συνέχισε λέγοντας: «Οι Ευρωπαίοι αγρότες χάνουν χρήματα για κάθε αυγό που πωλούν εξαιτίας των πολιτικών σας για ελεύθερο εμπόριο», και στη συνέχεια εκείνος και μια κοπέλα δίπλα του, πέταξαν τα αυγά.

Πηγή: www.real.gr

3 σχόλια

  1. ΜΕ ΣΚΑΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΟΥΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΤΙΝΑΞΕΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΑΠΑΤΟΙ.ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΠΥΓΜΗ ΣΑΣ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ.
    ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΑΚΑΡΙΑΙΑ.Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ. ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΠΟΛΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. TΣITA ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ ΜΕ ΣΙΚΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ.ΕΚΑΝΕΣ ΠΑΝΤΙΕΡΑ ΤΟΝ
    ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ.ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ ,ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕ/ΣΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΟΝ ΒΑΝΚ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΡΦΑΝΟΥ ΕΕΕ ΓΙΑΥΤΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΗΝ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΙΛΑΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση