GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με κλάματα βγήκε από το νοσοκομείο η Μοιραράκη

Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη για την περιπέτεια με την υγεία της, καθώς πήρε εξιτήριο μετά από 12 μ...

Με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή μίλησε η Δέσποινα Μοιραράκη για την περιπέτεια με την υγεία της, καθώς πήρε εξιτήριο μετά από 12 μέρες νοσηλείας με δάγκειο πυρετό!
Η «βασίλισσα της μπουχάρας» βρέθηκε στο νοσοκομείο μετά από ένα επαγγελματικό ταξίδι στην Ινδία και, ευτυχώς, μετά από την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, κατάφερε να αναρρώσει και να επιστρέψει στο σπίτι και τα αγαπημένα της πρόσωπα.
«Ευχαριστώ την Παναγία... Ήταν πολύ άδικο για μένα να κάνω ένα ταξίδι για την δουλειά μου και να κινδυνεύσω να χάσω την ζωή μου», είπε η Δέσποινα Μοιραράκη αποκλειστικά στην κάμερα του Star και δεν έκρυψε ότι φοβήθηκε πολύ, αλλά και ότι οι γιατροί δυσκολεύτηκαν να βρουν τι έχει, καθώς ο δάγκειος πυρετός έχει να εμφανιστεί στην Ελλάδα πάνω από 40 χρόνια!
Πηγή: newspiper

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση