GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φωτογραφίες ντοκουμέντο από τον Ευαγγελισμό: Ασθενείς στοιβαγμένοι σαν τσουβάλια!

Στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, οι εικόνες των ασθενών να είναι στριμωγμένοι στους διαδρόμους περιμένοντας να εξεταστούν, είναι σοκ...

Στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας, οι εικόνες των ασθενών να είναι στριμωγμένοι στους διαδρόμους περιμένοντας να εξεταστούν, είναι σοκαριστικές.
Ήρθαν στο φως από το Σύλλογο των Ειδικευομένων γιατρών του Ευαγγελισμού, που έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες από τις τριτοκοσμικές εικόνες στο νοσοκομείο, λίγες ώρες μετά τη δημόσια δέσμευση του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, πως μέχρι το μεσημέρι θα είχε αποκατασταθεί η λειτουργία του αξονικού τομογράφου, που χάλασε την Παρασκευή.
«Παραγγέλθηκε η πλακέτα από το εξωτερικό και ως εκ τούτου θα έχει παραδοθεί στον Ευαγγελισμό μέχρι τις 12 το μεσημέρι. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούσε να έχει γίνει κάτι γρηγορότερο, έγινε το γρηγορότερο που μπορούσε να γίνει» είπε ο υπουργός Υγείας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ενώ τόνισε ότι ο δεύτερος αξονικός τομογράφος θα είναι στο νοσοκομείο σε ένα μήνα.
Ο κ. Γεωργιάδης παραδέχθηκε ότι υπάρχει αυξημένη προσέλευση στα ιδιωτικά νοσοκομεία, σημείωσε ότι στο πλαίσιο του Εθνικού Διαλόγου για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας όλα αυτά συζητούνται διεξοδικά και επισήμανε: «σύμφωνα με τις μελέτες των οικονομικών της υγείας, τα δημόσια συστήματα μας κοστίζουν περισσότερο από ό,τι τα ιδιωτικά, αυτό είναι το πρόβλημα, άρα λοιπόν δεν είναι τόσο απλό όσο το λέμε».
Ο υπουργός Υγείας επιτέθηκε στον πρόεδρο των εργαζομένων στον Ευαγγελισμό για τις πολιτικές του πεποιθήσεις. «Αν είσαι κομμουνιστής, η βασική σου ιδιότητα είναι αυτή», είπε.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

1 σχόλιο

  1. Όπως το χαράτσι στη ΔΕΗ έφερε την διάλυση και συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ σε ποσοστά του 6%, έτσι τώρα ο Ενιαίος φόρος ακινήτων σε συνδυασμό με τους 5 φόρους στα ακίνητα οδηγεί τη ΝΔ σε ποσοστά ΠΟΛ.ΑΝ. Σύντομα θα βρεθεί πολύ κάτω από το 15%, όσο έρχονται τα νέα ραβασάκια του αρχιδημευτή της κινητής και ακίνητης περιουσίας των Ελλήνων κ. Στουρνάρα, ενώ το ΠΑΣΟΚ οδεύει σταθερά κάτω από το 3% ! Κανένας πολίτης αυτής της χώρας δεν μπορεί να ανήκει πλέον σε αυτούς που του κλέβουν την περιουσία των προγόνων του, και βάζουν φόρους όπως στη Τουρκοκρατία ! Κάτω τα χέρια από την ιδιωτική ακίνητη περιουσία των Ελλήνων ! Κάτω οι φόροι ! Αυτός είναι ο φιλελευθερισμός και η σοσιαλδημοκρατία ; Η "δημοκρατία" του 5% και των τοκογλύφων ! Θέλουμε πίσω την πατρίδα μας, θέλουμε πίσω την περιουσία των παππούδων μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση