GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νόμος-έκτρωμα στο Ιράν: Οι πατεράδες θα μπορούν να παντρεύονται τις υιοθετημένες κόρες τους!

Απίστευτος νόμος που νομιμοποιεί την παιδοφιλία καταγγέλλουν εκπρόσωποι οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μπορεί να δεσμεύτηκε...


Απίστευτος νόμος που νομιμοποιεί την παιδοφιλία καταγγέλλουν εκπρόσωποι οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Μπορεί να δεσμεύτηκε από το βήμα του ΟΗΕ για τις καλές- μετριοπαθείς - προθέσεις του διαμηνύοντας ότι η χώρα του δεν...

πρόκειται να αναπτύξει πυρηνικά όπλα αφού θέλει να σπάσει τον κλοιό της διεθνούς απομόνωσης και να κάνει μία νέα αρχή, την ίδια ώρα όμως στην πατρίδα του , ο πρόεδρος του Ιράν, Χασάν Ροχανί, περνάει νόμο με τον οποίο οι πατεράδες θα μπορούν να νυμφεύονται τις υιοθετημένες κόρες τους (αρκεί αυτές να είναι άνω των 13 ετών).

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Guardian", η ισλαμική Δημοκρατία ψήφισε νόμο ο οποίος επιτρέπει στους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου να παντρεύονται τις υιοθετημένες κόρες τους όταν αυτές φθάσουν σε ηλικία 13 ετών, εάν το δικαστήριο κρίνει ότι ο γάμος είναι προς όφελος του παιδιού.

Στο Ιράν, τα κορίτσια από την ηλικία των 13 ετών μπορούν να παντρευτούν , ωστόσο, σύμφωνα με ακτιβιστές ανθρωπινων δικαιωμάτων, ο νέος νόμος του Ροχανί υπερβαίνει τα εσκαμμένα. Οπως εξηγεί ο Σάντι Σαντρ, δικηγόρoς ανθρωπίνων δικαιωμάτων της οργάνωσης «Δικαιοσύνη για το Ιράν», με έδρα το Λονδίνο , ο νόμος αυτός ουσιαστικά νομιμοποιεί την παιδοφιλία.

« Με το νόμο αυτό, μπορεί κανείς να είναι παιδόφιλος και να δρα ανεξέλεγκτα παριστάνοντας κάποιον που θέλει να υιοθετήσει παιδιά», υποστηρίζει ο Σαντρ.

Σύμφωνα με στοιχεία ιρανικών οργανώσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα, το 2010 (επί Μαχμούτ Αχμαντινετζάντ ), οι γάμοι παιδιών, ηλικίας 10 έως 14 ετών, έφτασαν τις 42 χιλιάδες.

armageddon-news.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση