GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

''ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΤΡΟ''

Ανοιχτό αφήνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, τα οποία ωστόσο δεν θα είναι οριζόντια, όπω...


Ανοιχτό αφήνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας το ενδεχόμενο λήψης νέων μέτρων, τα οποία ωστόσο δεν θα είναι οριζόντια, όπως έχει ξεκαθαρίσει...
«Δεν μπορούμε να λέμε κανένα μέτρο. Από το όχι σε νέα οριζόντια δημοσιονομικά μέτρα, το οποίο και εγώ υποστηρίζω, έως το όχι, κανένα μέτρο, υπάρχει τεράστια απόσταση», δηλώνει στην εφημερίδα «Τα Νέα».
«Εμείς δεχόμαστε ότι χρειάζονται μέτρα 500 εκατ. ευρώ, έναντι 2,5 δισ. ευρώ της τρόικας. Αυτά τα 500 εκατ. ευρώ, όμως, από κάπου πρέπει να προέλθουν. Και αφού το πρόβλημα του "κενού" οφείλεται στα ασφαλιστικά ταμεία, εκεί πρέπει να αναζητηθούν», εξηγεί ο υπουργός.
Ο κ. Στουρνάρας υποστηρίζει ότι αν πάμε στο «κανένα μέτρο» θα κινδυνεύσει να γκρεμιστεί ό,τι χτίστηκε, σταματώντας πρώτα κάθε συζήτηση για ρύθμιση του χρέους.
Πάντως, ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης έχει διαβεβαιώσει ότι δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις συντάξεις πέραν αυτών που έχουν ψηφιστεί με νόμο από τη Βουλή και πέραν αυτών που έχει συμφωνήσει η χώρα στο πλαίσιο των δανειακών συμβάσεων.
Πηγή : naftemporiki.gr

4 σχόλια

  1. Και γιατί ρε πούστη τόσο καιρό έλεγες όχι άλλα μέτρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΡΑΕΙ ΚΡΕΜΜΑ ΛΑΠΕΡΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΠΟΤΟΞ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.Ο ΔΙΚΟΛΑΒΟΣ ΧΑΡΑΤΣΑ ΕΧΕΙ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΙΕΙ.ΘΕΛΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΙ. ΘΕΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ.ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ.ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΙΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ.ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΟΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΗ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ Ο ΓΥΠΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή με πόσα εκατοστά βολεύεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση