GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μανώλης Κολυμπάδης: Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου στο άθλημα

O Πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Μανώλης Κολυμπάδης, μίλησε...


O Πρόεδρος της ελληνικής ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης, Μανώλης Κολυμπάδης, μίλησε...
στον NovaΣπορ Fm 94,6 και στους Λάμπρο Γκαραγκάνη και Βασίλη Μιχαλίτση, για:
-την κατάκτηση μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα από την Εθνική ομάδα:
«Για πρώτη φορά γίνεται πραγματικότητα ένας ανεκπλήρωτος στόχος. Ένα όραμα πολλών ετών, κάτω μάλιστα και από αντίξοες συνθήκες. Η Πορτογαλία ήταν ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης και ήταν μία σούπερ έκπληξη για όλο τον κόσμο. Ο Γκιώνης έχε αποδειχθεί ως φονέας των πρώτων και έχει καταπλήξει την Ευρώπη. Μετά από 31 χρόνια στη διοίκηση ευτύχισα να το δω και αυτό. Ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου στο άθλημα, είμαι ο πιο ευτυχισμένος παράγοντας στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Μετά το τέλος του αγώνα όλα τα παιδιά έτρεξαν πάνω μου, κάτι που δείχνει πως αντιλαμβάνονται τα όσα που έχουν γίνει τα προηγούμενα χρόνια».

-τη μικρή προβολή του Πινγκ Πονγκ στην Ελλάδα:
«Το σπορ όσο και αν δεν το πιστεύεις κανείς, είναι πολύ διαδεδομένο και πολύ δημοφιλές. Πριν από δύο μέρες στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Σερβίας, σε μικρή κατηγορία, οι Παίδες έφτασαν στη δεύτερη θέση κοντά στη Σουηδία και άλλες υπερδυνάμεις του αθλήματος. Δεν έχουμε παράπονο από την διάδοση του αθλήματος από τα σχολεία. Στην Ελλάδα, όμως, υπάρχει ένας ιδιότυπος αθλητικός ρατσισμός και από την Πολιτεία, όχι μόνο τα Μέσα. Εμείς θα παλέψουμε με όσες δυνάμεις έχουμε για να τα καταφέρουμε. Στο μέλλον θα έχουμε δεκάδες Κρεάνκα και Γκιώνηδες. Αυτό το Σαββατοκύριακο έχουμε πρωταθλήματα από τα βγήκαν οι Παίδες που πήραν την επιτυχία στη Σερβία. Ένα χτύπημα στην πλάτη θέλουμε για να καταφέρουμε περισσότερα στο μέλλον»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση