GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λ. Γρηγοράκος: «Χιλιάδες με πλαστά χαρτιά στους Δήμους!»

Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα οι λίστες με τα ονόματα των προς απόλυση υπαλλήλων των δήμων, με τον αναπληρ...


Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα οι λίστες με τα ονόματα των προς απόλυση υπαλλήλων των δήμων, με τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Λ. Γρηγοράκο, να ανεβάζει τον αριθμό στις 10 με 12 χιλιάδες.

Όπως μάλιστα διευκρίνισε σε συνέντευξή του στο MEGA, στην πλειοψηφία τους είναι προσληφθέντες με πλαστά πιστοποιητικά ή με αναξιοκρατικά κριτήρια. Παραδέχθηκε μάλιστα ότι, ο αριθμός απολύσεων που ζητεί η τρόικα ανέρχεται στο 40% των διαθεσίμων. «Το 40% θα φύγει. 12.500 με 15.000 θα φύγει» είπε χαρακτηριστικά.

«Σε 20 ημέρες θα έχουμε και τα ονόματα. Θα πρέπει κάποια στιγμή να ξέρουμε ότι, αυτό που συνέβαινε παλιά με την "εκλογική πελατεία" των δημάρχων και όλων των ανθρώπων των ΟΤΑ έχει τελειώσει…. Να προχωρήσουμε προς αυτό, διότι πιστεύω ότι θα ικανοποιήσουμε το κοινό αίσθημα, αν αυτοί που θα φύγουν έχουν προσληφθεί στους ΟΤΑ χωρίς κριτήρια», υποστήριξε συγκεκριμένα ο κ. Γρηγοράκος.

Ερωτηθείς, δε, πόσοι μπορεί να είναι με πλαστά δικαιολογητικά δήλωσε ότι «η εικόνα δεν είναι καθόλου καλή. Οι άνθρωποι αυτοί που έχουν πλαστά χαρτιά, φτάνουν το νούμερο που ζητάει η τρόικα, 10 - 12 χιλιάδες», ενώ όταν του ζητήθηκε να πει αν εννοεί μόνο πλαστά δικαιολογητικά ή και αναξιοκρατικές προσλήψεις, διευκρίνισε ότι, αναφέρεται σε όλα μαζί.

Μάλιστα ο κ. Γρηγοράκος έκανε λόγο για "πάρτι προσλήψεων" στους δήμους, τα νομικά πρόσωπα της Αυτοδιοίκησης και όλους τους οργανισμούς τους από το 2003 - 2011. «Εκεί έχει γίνει μεγάλο πάρτι προσλήψεων, αδιαφανών, αναξιοκρατικών και αυτή τη στιγμή είμαστε υποχρεωμένοι να προχωρήσουμε. Δεν μπορούμε να πηγαίνουμε σε οριζόντιες απολύσεις. Εκεί λοιπόν, όσοι δεν έχουν τα προσόντα και έχουν καταθέσει πλαστά χαρτιά θα πάνε στο σπίτι τους» είπε ο υπουργός και πρόσθεσε ότι «έχουμε ένα νούμερο από όλους αυτούς που δεν είναι με τα νομικά προσόντα προσληφθέντες και αυτή τη στιγμή ταυτοποιούμε τα ονόματα».

Σε ό,τι αφορά πάντως την "διαδημοτική κινητικότητα" είπε πως «εκεί έχουμε βρει ότι δεν μας περισσεύει κόσμος. Πάμε περίπου στα ίσα».

Για τους Δημοτικούς Αστυνομικούς, που έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα, εκτίμησε πως «θα απορροφηθούν όλοι», ενώ για τους Σχολικούς Φύλακες παραδέχθηκε ότι «πράγματι υπάρχει θέμα». epoli.gr

3 σχόλια

  1. ANTE ΒΓΑΛΤΕΤΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΑΡΙΣΜΑΤΑ,ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
    ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΚΕΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ
    ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΡΙΑ [ 3]ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΡΙΧΕΣ.ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΙΑ ΟΜΟΙΑ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΟΛΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΕΙ.ΕΧΕΤΕ ΛΟΓΟ ΟΣΟ ΕΧΕΙ Η ΟΠΗ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΣΑΣ ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΤΕΡΑΣΤΙ ΒΥΖΙ Η ΕΡΤ .ΔΙΣ ΦΑΓΑΤΕ ΣΚΑΤΟΔΟΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΥΣΤ ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπούτζουκας Τηλέμαχος10 Οκτ 2013, 7:32:00 μ.μ.

    Είναι τροπή άνθρωποι που πιστεύουν στο μίσος, στο ρατσισμό , στο Ναζισμό στην αδιαφάνεια, στην διαφθορά, στο νταβατζιλίκι στο {ο δικό μας και ο άλλος} να πληρώνονται από τον Ελληνικό ΛΑΌ..

    Αν δεν καταλάβουμε όλοι ότι η διαφθορά φρέναρε ΚΑΙ ΦΡΕΝΆΡΕΙ την ανάπτυξη της χώρας δε θα κάνουμε ούτε ΕΝΑ βήμα να βγούμε από τα ΚΟΠΡΑΝΑ ΜΑΣ..

    Ας πούμε αλήθειες παντού στην Ε.Ε , ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ.. να σταματήσουν τα ρουσφέτια, τα λαδώματα, οι ανομίες που ανθούν μαζί και οι ΝΑΖΙ…

    Η παγκόσμια ΝΟΜΙΜΗ συναλλαγή είναι ποινικοποιημένη στο όνομα του ψευτωπατριωτισμού και της τιμής του ρατσιστή ΝΑΖΟεθνικιστή ..

    Τα κράτη διοικούνται από δήθεν {δημοκράτες} θέλουν νόμους ΜΌΝΟ για τους άλλους και μακριά ΑΠΟ ΑΥΤΟYΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΈΝΑ ΤΟΥΣ ...πια κεκτημένα; ΝΟΜΟΙ ΠΕΡΙ ΕΥΘΗΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ;η να τα παίρνουν κάτω από το τραπέζι ;η να κάνουν ρουσφέτια;

    Η διαφθορά αν δεν παταχτεί αναπτύξει ΔΕΝ ΘΑ ΎΠΑΡΞΗ ΟΎΤΕ και στην Ε.Ε..Σκάνδαλα και κλεψιές παντού, από κόμματα; από οργανισμούς μέχρι τον μπακάλη..

    Είναι όλοι διεφθαρμένοι; ΌΧΙ βέβαια ...είναι όμως ώρα να κάνουμε το λογαριασμό ώστε πληρώσει ο κάθε ένας μας ότι του αναλογεί και ΌΧΙ ΟΡΙΖΌΝΤΙΑ ,γιατί έτσι θα ξεφεύγουν πάντα τα μεγάλα ψάρια..

    Θέλουμε καινούργιους νομούς από την Ευρωπαϊκή Ένωση που θα συμφωνηθούν και θα τηρηθούν από τα Κράτη Έθνη χωρίς παραθυράκια ΑΛΛΑ και να εφαρμόζονται εξίσου από ΟΛΟΥΣ , αλλιώς ας φύγουμε από ΑΥΤΉ την Ευρωπαϊκή Ένωση , γιατί αλλιώς ο Κασιδιάρης και ο κάθε Κασιδιάρης με κουστούμι η χωρίς θα μας πουλά ΤΡΕΛΆ ότι για όλα φταίνε οι Εβραίοι .. ο Κασιδιάρης μπορεί σε λίγο θα μας πει ότι είναι και ο ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ ποιος ξέρει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση