GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θεσσαλονίκη: Έβαλε κάμερα ασφαλείας για το… παρτέρι της!

Στο «αμήν» έφτασε ιδιοκτήτρια ιχθυοπωλείου στη Θεσσαλονίκη το παρτέρι της οποίας στην είσοδο του καταστήματός της αποτέλεσε επανειλ...


Στο «αμήν» έφτασε ιδιοκτήτρια ιχθυοπωλείου στη Θεσσαλονίκη το παρτέρι της οποίας στην είσοδο του καταστήματός της αποτέλεσε επανειλημμένως αντικείμενο κλοπής λουλουδιών.
Αγόρασε λοιπόν και έστησε κάμερα στην είσοδο του ιχθοπωλείου της, στραμμένη προς το παρτέρι και όχι όπως συνηθίζεται στο εσωτερικό του καταστήματος.
Η λύση αποδείχθηκε αποτελεσματική καθώς καθώς όπως διαπίστωσε η ίδια, μια ξανθιά γυναίκα (την οποία βλέπετε στην εικόνα) είναι αυτή που τα βράδια «μαδάει» τα λουλούδια της.
Στη συνέχεια ανέβασε εικόνα απο το βίντεο στην προσωπική της σελιδα στο facebook όπου και απέσπασε ποικίλα σχόλια, τόσο για την εν λόγω κυρία όσο και για την πρωτοβουλία της να εγκαταστήσει κάμερα σε παρτέρι.
Στην εικόνα που ανήρτησε στο ιχθυοπωλείο γράφει:
«Η υπομονή μου εξαντλήθηκε! Η κυρία να επιστρέψει τα κλεμμένα».
Με πληροφορίες από seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση