GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Και οπαδοί του Παναιτωλικού στη Ριζούπολη

Αν και η διοίκηση του Παναιτωλικού δεν κατέθεσε σχετικό αίτημα, ο Απόλλων Σμύρνης θα διαθέσει εισιτήρια στις Θύρες 6-7 για τους οπαδ...


Αν και η διοίκηση του Παναιτωλικού δεν κατέθεσε σχετικό αίτημα, ο Απόλλων Σμύρνης θα διαθέσει εισιτήρια στις Θύρες 6-7 για τους οπαδούς των «καναρινιών».
Η ανακοίνωση
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας εν όψει του εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό, την Κυριακή, 20/10/2013 (18:15), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος.
Στη διάρκεια της σύσκεψης, η ΠΑΕ Παναιτωλικός δεν κατέθεσε αίτημα για την παραχώρηση εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων της, οι οποίοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν μεμονωμένα τον αγώνα στις Θύρες 6-7.
Η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής θα ξεκινήσει το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο γήπεδο της Ριζούπολης από τις 10:00 έως τις 16:00. Την ημέρα του αγώνα εισιτήρια θα πωλούνται στο εκδοτήριο που λειτουργεί έξω από την Θύρα 2, από τις 10:00.
Στις 16:00 θα λειτουργήσουν τα εκδοτήρια στην Θύρα 1 για τους φιλάθλους του Απόλλωνα και στην Θύρα 7 για τους φιλάθλους του Παναιτωλικού.
Τιμές εισιτηρίων
* Μειωμένα εισιτήρια διατίθενται σε: Μαθητές, Φοιτητές, Στρατιώτες και Ανέργους
• Η είσοδος για μαθητές, φοιτητές, στρατιώτες και άνεργους (τιμή πώλησης εισιτηρίων: 5 ευρώ) θα γίνεται από τη Θύρα 1. Στη συγκεκριμένη Θύρα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και οι γονείς (με τιμή πώλησης 15 ευρώ) προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα από θέσεις στην προηγούμενη ή επόμενη σειρά καθισμάτων από αυτές των μαθητών αρκεί να ενημερώσουν σχετικά στο εκδοτήριο εισιτηρίων.
• Η είσοδος για τους αθλητές των Ακαδημιών θα γίνεται από τη Θύρα 1 και για τους αθλητές των ομάδων Νέων του Απόλλωνα Σμύρνης, Κ-20 και Κ17 από τη Θύρα 2.
• Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, η είσοδος θα γίνεται από το κλειστό γυμναστήριο του γηπέδου.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση