GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στο σπίτι της κόρης του Νίκου Μιχαλολιάκου...

Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής σε δύο σπίτια στους Αμπελόκηπους και στο Βύρωνα, στα πλαίσια των ερευνών για τη Χρυσή Αυγή. Το σπίτι στους ...

Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής σε δύο σπίτια στους Αμπελόκηπους και στο Βύρωνα, στα πλαίσια των ερευνών για τη Χρυσή Αυγή.
Το σπίτι στους Αμπελόκηπους το έχει νοικιάσει η κόρη του γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία.
Την ώρα της εφόδου, στο σπίτι βρισκόταν η ίδια και τρία ακόμα μέλη της Χρυσής Αυγής. Προσήχθησαν και οι τρεις και ο ένας συνελήφθη για κατοχή μαχαιριού. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου δεν προσήχθη, απλώς έδωσε κατάθεση.
Οι έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελέα και ανακριτή και εισαγγελέα και τα ευρήματα ήταν πολλά και ενδιαφέροντα.
Μεταξύ άλλων στους Αμπελόκηπους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι, ζευγάρι χειροπέδων, φορητοί υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και μια βιντεοκάμερα.
Στο Βύρωνα βρέθηκε μια μη λειτουργική καραμπίνα χωρίς άδεια, 6 καραμπίνες με άδεια, 5 αεροβόλα, ένα μη λειτουργικό περίστροφο, δυο πιστόλια αερίου, 15 μαχαίρια και ένα Laptop.
Το σπίτι στο Βύρωνα είναι διώροφο, ιδιόκτητο και διαμένουν σε αυτό πατέρας και γιός μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι προσήχθησαν προκειμένου να εξεταστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκαν ότι είναι κυνηγοί.

1 σχόλιο

  1. Δηλαδή για να καταλάβω ρε παιδιά.
    Εγώ έχω στο σπίτι μου σουγιά (πτυσομενο μαχαίρι δηλαδή), έχω φωτογραφική μηχανή και βιντεοκάμερα, τι έγκλημα διαπραττω, ξέρει κανείς να μου πει.; Θα τρελαθούμε σ' αυτή τη χώρα,
    Τι τρομοκρατία είναι αυτή;
    Με τέτοια ευρήματα είμαστε όλοι εν δυνάμει ένοχοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση