GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια έξυπνη θήκη για το τακούνι-στιλέτο!

Σας αρέσουν τα ψηλά τακούνια-στιλέτο, αλλά τα αποφεύγετε στην καθημερινότητά σας επειδή φοβάστε μήπως μείνετε με το τακούνι στο χέρι, αν ...

Σας αρέσουν τα ψηλά τακούνια-στιλέτο, αλλά τα αποφεύγετε στην καθημερινότητά σας επειδή φοβάστε μήπως μείνετε με το τακούνι στο χέρι, αν σφηνώσει στο χώμα, στις σχάρες του δρόμου ή στο γρασίδι; Στο πρόβλημά σας δίνει άμεση λύση ένα «έξυπνο» αξεσουάρ. Πρόκειται για θήκη στο σχήμα φαρδιού τακουνιού στην οποία μπαίνει το τακούνι-στιλέτο και, αφενός, προστατεύεται από το σπάσιμο ή το σφήνωμα και, αφετέρου, δεν χάνει το παπούτσι το μοδάτο στιλ του.

Το HeelBopp, όπως ονομάζεται το νέο αξεσουάρ, το οποίο μπορεί να μπει σε τακούνια με διάμετρο 1,27 εκατοστά, έχει σχεδιαστεί στη Φρανκφούρτη από τη σχεδιάστρια Καταρίνα Ερμές, η οποία έχει εργαστεί στο παρελθόν στον Λονδίνο με τον σχεδιαστή Alexander McQueen.

Το πολλά υποσχόμενο αξεσουάρ βγαίνει σε κλασικό μαύρο αλλά και σε πολλά φωτεινά χρώματα και πωλείται περίπου 53 δολάρια, ενώ η Glam Edition -με σχέδια από κρυστάλλα Swarovski ή και με μεταλλικά καρφιά- πωλείται 108 δολάρια. Η θήκη του τακουνιού είναι κατασκευασμένη από πολυουρεθάνη και διαθέτει φαρδιά βάση, η οποία εκτός από το να προστατεύει το τακούνι, κάνει πιο σταθερό το περπάτημα και δίνει άνεση στον χορό. Η Ερμές παρουσίασε το αξεσουάρ της στην έκθεση Berlin's Premium Trade Fair τον Ιούνιο και πλέον το εμπορικό σήμα της HeelBopp είναι διαθέσιμο σε 25 καταστήματα σε όλη την Ευρώπη.

Το HeelBopp δεν είναι όμως το μόνο προστατευτικού τακουνιού που κυκλοφορεί στην αγορά. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και το Clean Heels, που σχεδιάστηκε για να μπαίνει στη θήκη μόνο το κάτω μέρος του τακουνιού, και κοστίζει 8 δολάρια. Μάλιστα η εταιρία Nordstrom κυκλοφόρησε ένα απλό πλαστικό κλιπ για προστασία των τακουνιών που κοστίζει 10 δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση